minelo niecale dwa tygodnie od mojej ostatniej wypowiedzi, a ja nie bede chwilowo liczyc ;) Dopiero moze jak juz cos sprzedam....
Wersja do druku
minelo niecale dwa tygodnie od mojej ostatniej wypowiedzi, a ja nie bede chwilowo liczyc ;) Dopiero moze jak juz cos sprzedam....
Poza tym, że bezcenne :)
to w dwóch chustach mam 760zł (kupowałam nowe Didymosy), do tego jeszcze MT i kółkowa produkcji własnej, jakieś 120zł.
W sumie wychodzi około 900zł.
A, zapomniałam o pouchu z chusta pl. Nie mam go w domu, używa go inny maluszek w tej chwili.
Czyli jakieś 950zł
Jeden z moich wózków sprzedałam za podobną sumę bo był praktycznie nowy, dwa kolejne to już bonusy - następne 700zł:) - głupia kupowałam wózki a dziecko protestowało, szkoda, że tak późno zaczęłam przygodę z chustą...
[quote="Linda":2lakus14]Obecnie: 3 nosidla, jedna hybryda, 7 MT, 8 chust wiazanych, 3 kolkowe, 2 hotslings.. nie wiem...
W chwili obecnej niecałe 600zł : wiązanki BBslen i didek indio (używane), kółkowa kangoogoo i pouch z chusta.pl
Hanti-nie może być, zaniżasz coś :wink: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez hanti
a mi się stos skurczył, a wartość poszła w górę :hide:
Nie przyszłoby mi do głowy liczenie, gdyby nie ten wątek... i po co mi to było? Lepiej się nie zastanawiać :roll:
ło ryyyba , duuużo a po ostatnim zakupie Oopa Silver Cashmere to krociowo dużo, nawet sama się nie chce do tego przyznać , bo po co, ważne ze sa i je kocham przestraszliwie, a jak będę się wyprzedawać to dopiero policzę :D
hihi ale ludziska co nie wiedzą myślą, że my takie biedaczki i na wózek nas nie staćCytat:
Zamieszczone przez hanti
:wink:
http://www.ticker.7910.org/as1cCqT0g...G1hIGp1vyA.gif
policzyłam... 1000-1200 wyszło.. :shock: :hide: ale właśnie muszę trochę posprzedawać... bo na konce pustką wieje przeraźliwą... a poza tym... zbieram na konopie
edit: ale dobrze wiedzieć, że to nie są zmarnowane, tylko ZAINWESTOWANE pieniądze :lool:
ja wole nie liczyć :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez aneta.s
Ja właśnie policzyłam i w porównaniu z tym co napisałam w tym wątku na 1 stronie nastąpiła diametralna zmiana - aż sama się zszokowałam :omg: 8))
wolę nie wiedziec :wink:
Ja wolę nie weryfikować.
tłumacz sobie, że to INWESTYCJA :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Dagmara
Cytat:
Zamieszczone przez polah
No ależ oczywiście Paulino :kiss: :wink: 8))
Ja mam bardzo lichy stosik: jeden hopp, jeden didek używany, dwa mei taie. Ale ja się strasznie do chust przywiązuję, sprzedaję tylko takie, które we mnie nie budzą emocji. Dlatego nie mogę kupować nowych, bo by mnie niemąż z domu wygnał. Poza tym mi już dzieć wyrasta z chusty, więc na rozwinięcie skrzydeł chustowych pozwolę sobie może dopiero przy następnym.
policzyłam :hide: i przestraszyłam się :shock: :cryy: :bduh:
No niestety po ostatnim szaleństwie :? , a szczególnie zakupie kaszmiru - sporo.
nie, nie, nieeee
nie namówicie mnie, nie policzę. za nic w świecie....tylko dlaczego cały czas o tym myślę?
:hide: :hide: :hide:
licz, licz! :wink: przynajmniej sama nie będę się głupio czuła :hide:Cytat:
Zamieszczone przez annamamaalexa