Słuchajcie, czy te z betterware ktoś ma? Dobre one? Mamie bym kupiła, te męskie :D
Wersja do druku
Słuchajcie, czy te z betterware ktoś ma? Dobre one? Mamie bym kupiła, te męskie :D
dzisiaj raczki sprawdziły się na mega chlapie. da się je założyć z dzieckiem w chuście - zakładam na zewnątrz już. trudność sprawiają mi tylko...odśnieżone chodniki :D:D:D
właśnie zamówiłam te co Skrzywka. U nas nie ma co marzyć o odśnieżanych chodnikach, więc powinny się sprawdzić :)
Coraz bardziej się skłaniam do zakupu tylko muszę się wczytać czy na moją gigantyczną stopę (nr 35) będą się nadawały:-)
Raki się prawie sprawdzają, chociaż jak jest taka breja, to nic nie da rady, bo śnieg się wbija, a jak pod spodem jest lód to nie ma mocnych, trzeba po powoli chodzić.
Swoją drogą ja nie mogę tego pojąć, że u mnie centrum miasta, a chodniki żadne nie są odśnieżone, masakra dosłownie.
mam i sobie chwalę
tez szukam i nie widze :(
ale tu znalazłam:
http://allegro.pl/nakladki-antyposli...367921341.html
te tez sa si?
ja mama trapery z gumowa solidna traktorowata podeszwa, to jak raki samo w sobie, slizgac sie nei da, chocby nie wiem jak czlowiek chcial
Jak się cieszę, że coś takiego znalazłam - na nasze śniego-błota jak znalazł. Super pomysł, na pewno kupię :)