A mnie tylko mignęła i myślałam, że to MT :D
Może to wina małego i śnieżącego tv...
Wersja do druku
A mnie tylko mignęła i myślałam, że to MT :D
Może to wina małego i śnieżącego tv...
Oglądam tą Majkę i sobie myślę, ooo jaka fajna chusta, ale jaka straszliwie niedociągnięta ... ło matko jak bardzo .... Wchodzę na forum, a tu dziewczyny piszą, że to womar, no i wszystko się wyjaśniło:)
Wiązanie jest tak paskudne, że aż nieestetyczne :( , a przecież tak ładnie wygląda mama zamotana z dzieckiem w jakąś ładną chustę, szkoda, że wybrali do filmu tą najgorszą i jeszcze tak paskudnie zamotali.
no szkoda tylko, że jak juz chusta to tak zawiązana, luzy przy główce i ta nieszczęsna nóżka jakaś obwiązana... :roll:
Dziwne pp skoro nie widać było co to w ogóle za chusta... No ja bym nie wiedziała, gdybyście nie napisały.
też myślę, zę to jednak nie PP, bo wiem, zę mają in Post, Avon i jakąś farbę do włosów. Tu to po prostu chusta- rekwizytor kupił po prostu najtańszą ;)
wydaje mi sie ze jakaby chuste nie dali, to by raczej dla laika i tak nic nie mowilo :)
Product placement z takim wiązaniem to jak strzał w kolano :)
Mimo całej mojej niechęci do Womaru też mi się wydaje, że ktoś po prostu wszedł do sklepu i kupił to, co było - o inne chusty trudno w zwykłych sklepach dzieciowych.
A chusta to jakby nie było fajny sposób dla "ludzi od telewizji" - aktorkę i dziecko widać w jednym kadrze, mniejsze ryzyko, że zacznie się wiercić lub "przeszkadzać" w ujęciach, ładnie i naturalnie to wygląda (no chyba, że ktoś wiązanie spapra :) )
ciekawe czy to tak tylko jednorazowo w chustę ją wsadzili.
w sumie to ,ten wątek z dzieckiem jest taki na siłę..musieli gdzieś tego dzieciaka wcisnąć bo ona była w ciąży,ale nie wydaje mi się,żeby skupiali się głównie na tym w czym tytułowa majka będzie nosić,wozić,trzymać cokolowiek :P mają inne rzeczy do zrealizowania :P
O a jednak to na dłużej ta chusta :) tym razem lepiej zawiązany 2X :) ciekawe kto pomagał :D
Dziś widziałam Majkę i chusta była w kadrze przez kilka ładnych minut, więc można było dobrze się przyjrzeć... Ładnie ten womar wygląda, przyznajcie... ale wiedząc co to za firma dużo traci, przynajmniej w naszych oczach :P
Tez oglądałam i rzeczywiście wiązanie super :duh:
Jak już chcą coś pokazać to lepiej niech się przyłożą do tego. Potem kilka (a nawet więcej) mam poogląda i będzie nosić dzieci w chuście "przerzuconej" przez ramię, bo tak modnie jest...
niech mi ktoś napisze w którym odcinku dokładnie ta chusta jest, bo dziś popołudniu lecą chyba 3-4 na raz, a nie zdzierżę ogdądania tego w całośći.
http://majka-seriale.blogspot.com/p/odcinki.html
dwa ostatnie :)
obejrzyj w necie to nie będziesz musiała wyczekiwać ;)
a mnie znowu okrzykną mega fanką majki i tak już mi wmawiają,że nazwałam córkę Lilka bo przyjaciółka głównej bohaterki ma tak na imię,to teraz mi będą wmawiać,że przez serial zaczęłam w chuście nosić..chwała Bogu,że chociaż od imienia Basia mnie mój M. odwiódł(bo jej dziecko w filmie właśnie Basia jest :P )
oj po całości :P