Witaj! i gratulacje! :D:Dwidzę że masz co ponosić! Czy to będzie niegrzeczne jak zapytam skąd masz takie egzotyczne imię?
Wersja do druku
Witaj! i gratulacje! :D:Dwidzę że masz co ponosić! Czy to będzie niegrzeczne jak zapytam skąd masz takie egzotyczne imię?
hej:)
Imię jest nigeryjskie:) z Nigerii pochodzą moi rodzice choć ja się już w Polsce urodziłam:) dlatego temat chust jest mi tak bliski mama nas tak zawsze nosiła:) Choć chusty były trochę inne:)
oooo, nie wiedziałam , że taka opcja istnieje. Ja jestem z Gdańska centrum. Z reszta jestem zmotoryzowana więc w okolicach trójmiasta mogę dojechać do każdego. Do tej pory nie udało mi się na żadne warsztaty dostać - liczę że na kolejne tak.
Ja jestem z Chełmu, mam nati z bambusem w domu i mogę pozyczyć, bo altualnie noszę w innych :)
Jeśli chcesz to możemy się spotkać, albo zapraszam do mnie, to przy okazji pokaże jak wiązać :) A wiecej dowiesz się na spotkaniu najbliższym pewnie. Będę wieczorem, wtedy możemy sie umawiać konkretnie :D
witaj:hello:rozgosć się, naprawde u nas tu fajnie jest ;)
Kasiu:) to byłoby wspaniałe:) z przyjemnościa skorzystam:) podam ci mój numer 503 973 611 proszę napisz mi smsa ze swoim numerem a ja oddzwonię:) Ja mieszkam przy urzędzie wojewódzkim więc z przyjemnością do Ciebie podjadę:) doceniam bardzo:) i czekam na wieści:)
Piszę pw w takim razie :)
Witaj uwemhe
Witaj :)