Pierwsze wrażenie - śliczny, ale to rzecz gustu:) bardzo starannie uszyty, mięciutki, miły w dotyku.
Noszenie - niestety za dużo nie ponosiłam bo do mojego choróbska jeszcze doszła awaria dystrybutora i ciężko mi było z bolącą piersią... nosiłam tylko z przodu, bo z tyłu nie umiem MajTać:twisted:, ale próbowałam...
MT podobał się całej rodzinie - mnie było wygodnie i wyraźnie bardzo wygodnie było młodemu:) męzowi się podobał za urode i wlasnie za to poczucie wygody u Piotrka, no miał na pysku napisane, że mu dobrze:)
Pasy wygodne, nic się nie wrzynało, nie nosiłam za długo, ale mój prawie 10 kg ciężar dobrze był podtrzymywany. Załuję, że nie mogłam iść na spacer, żeby sprawdzic nośność:(
Kapturek - mam mieszane uczucia, bo z przodu mi przeszkadzał i te sznurki mi sie platały, może z tyłu dla wprawionych jest przydatny, przy mojej nieudanej próbie zaMonTowania Piotka na plecach tez mi się jakos tak założyl do środka.
edit: bo zapomniałam dodac
ocena - 5, bo mnie bardzo mile zaskoczył, chociaż nie miałam mozliwości ponosić dłużej