Ta mocno rybowkęcona :)
Wersja do druku
Ta mocno rybowkęcona :)
Ja bym sobie jakieś rybki pomacała ;-) a i wełenki mi się zachciało przygarnąć ;-) ( tylko jakoś z chusciochem nie tak prosto tym razem ;-/) tylko ten kolor mi nie bardzo . Ale może jakby jakiejś się udało kupować to niech weźmie więcej bym przygarnęła jedną 6 lub 5 ;-)
kubutkowa, ja to widzę, że my mamy jakiś taki zielono-podobny gust ;)
1) zobaczyłam wątek - lecę oglądać
2) obejrzałam - się skrzywiłam
3) po skrzywieniu - pomyślałam "dlaczego nie jak u Sroki?"
4) no i "ciekawe, czy Kubutkowa widziała i co o tym myśli..."
i proszę :D
a mnie sie podobają. marzyłam o zieleniach z wełną!
dzis mamy 1szy! :)
czy tylko ja wyczekuje na nowe welniane rybiszcza? :)
a ja zrezygnowałam z rybów na rzecz pawi :( buuuu :(
no alle pawi nie przepuszczę, a że drogaśne one, to na ryby i pawie nie wydolę :(
aż zajrzę na stronę didka, może chociaż powzdycham.
to podbije temat, bo nosiłam dzis w rybkach zielonych i szczerze to :love::love::love: nie dość, że kolor cudny, to fajnie noszą, oj chyba bedziemy sie częściej przytulać. komuś jeszcze przypadły do gustu? :ninja:
moje dzis do mnie dotarły! są cuuudne! kolor fajny! milusie, grubasne! achh i ochh... tylko zeby moj dziec dał sie zamotac to juz bym była szczesliwa po całosci ...
moje też dziś dotarły i są super piekne grube i w ogóle... nawet mężowi się spodobały... a ja je wczoraj sprzedałam:(
Fotki w akcji poproszę....
ja juz sie doczekac nie moge,a jeszccze chyba nie dotarly do UK!!
Ja mam już moje zielonki, ale muszę się auczyć motać na czymś cieńszym, bo mam problem z dociągnięciem. Grube są bardzo , a ja jeszcze nie do końca łapię, o co w tym wszystkim chodzi. Ale piękne są, więc będę cierpliwie się uczyć i mam nadzieję, że niedługo będę mogła się pochwalić jakimś moim małym sukcesem:) Pozdrawiam fanki rybek:)
Moje się piorą:) Ale grubasy. To naprawdę Grube Ryby;)
Kawał porządnej ....chusty, bardzo fajnie nosza, u mnie zostają.
noo ja zachęcona dzisiejszym noszeniem jutro moje wypiore! faktycznie one grubaśne nawet bez prania! wiec juz sobie wyobrażam co bedzie po praniu :)
powiem tak: w koncu didek coś porzadnego wypuścił!
Moim zdaniem Rybki są grubsze od Nino S/H.