Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
uogólniasz właśnie i przesadzasz WŁAŚNIE np. o tym,że nie wypadło,wybacz,ale posądzenia o głupotę mnie (bo przecież mnie cytujesz) nie przemilczę. także tutaj:
"Krytyki bujania się na oponie, od osób które same noszę dzieci w chuście nie rozumiem kompletnie. Bo chyba nie powiecie mi zaraz, że jak się chodzi to dziecko może z chusty wypaść? (@Mecik?)" to już przegięcie z Twojej strony całkowite.
Dobra, powiedz o co Ci chodziło z tym wytknięciem niedowiązanego dziecka na oponie? Bo ja dalej nie czaję. Mecik też napisała tylko, że "jej ręce opadły" a dalej mam się domyślać.
Budzik napisała co się jej w tym nie podobało, w sumie ja o tym nie pomyślałem, ale rzeczywiście można się bać, że rypnie w drzewo. Ja bym się nie bał, ale można :)
Cytat:
zachowałeś się teraz w tym poście,jakby osobiście coś Cię zabolało.
Słuszna uwaga, nic na to nie poradzę, że mnie zabolało. A zabolało pewno temu, że jakiś czas temu oglądałem te foty i bardzo mi się podobało, że ktoś się odważył mieć dziecko w chuście na rowerze.
Cytat:
dlaczego po prostu nie ustosunkowałeś się do pierwszego postu na pierwszej stronie i informacji tam zawartych, tylko pojechałeś po innych?
Bo chciałem ustosunkować się do kilku kwestii o których wspomniałem w swoim poście. Jechać chciałem tylko po osobach które krytykowały
Mirandę, ale zaznaczeniem że jeżeli ktoś pisze, że by się nie odważył, nie uważam za krytykę. Najbardziej mnie rozgorączkował chyba właśnie pierwszy Twój post :/ Chyba w nim tyle samo emocji, co w moim. :(