2 wersja.
Super teledysk.
Wersja do druku
2 wersja.
Super teledysk.
nawet bez dźwięku mi się podoba :) a wersja chyba kolorowy dom i szara ulica...ale może jak obejrzę z dźwiękiem to zmienię zdanie:)
dobra robota!
Ale optymistyczny teledysk, piosenka, gratuluje!
2
:) fajnie jest
jeszcze trochę wersji
i się za mocno polubię z tą piosenką ;)
polacy podobno lubią to co dobrze znają.
nr.2
Gaja robila OOOOOOO!!!
Bomba! :D Zośce już za podczas pierwszego przesłuchania wybitnie się piosenka spodobała, a jak tylko się skończyła to wołała jeszcze. Przetańczylismy tak kilka razy. Zabawa przednia :thumbs up:
jeśli chodzi o teledysk to 2 wypada najlepiej, choć w tych szarościach bardzo stracił przecudny kolor chusty,który tak pięknie podkreślała jeszcze czapeczka Kalinki.
A wogóle to strasznie się z mężem ucieszyliśmy, że zawitacie do Wodzisławia Śląskiego. Na pewno się tam spotkamy!
wybacz mucha, ale po teledysku mimo ze mial mocna konkurencje stane się fanką tego własnie pana ;-)
teledys - zdecydowanie nie w kolorze !!! no chyba zebyscie chustę podkolorowali albo i cała chustomamę z dzieckiem - bedzie wyraźniejszy cud miłosci
pozdrawiam przypadkową chustomamę ...
2 wygląda jakby bardziej profesjonalnie, ale kolory są lepsze w dodatku jeśli właśnie chodzi o cud miłości :)
Poczułam się przez chwilę znów na urlopie: muzyka i migawki z parku zdrojowego :) Ja tam byłam nie tak dawno, a teraz szary trud i znój.
super muzyka
gdzie można kupić waszą płytę
jarocin mie się przypomina ah to były czasy
mnie również najbardziej podoba się nr 2.
Piosenka bardzo wpada w ucho!Super!
PS W reykjaviku nie gracie,co? ;-)
Rewelacja :heart:
oczywiście wersja 2:)
ps. własnie się od męża dowiedziałam, że zespół mu znany:D ja niestety dopiero teraz pierwszy raz:oops: aż mnie dziw bierze, że nie wcześniej, bo co fajnego mój małż słucha, to i cała familia:) podoba mi się:lol:
no i wpadłam oglądam i słucham włochaty, zielone żabki, cela, dezerter