może on tego nie wie i się męczy,hę? i próbuje,i próbuje,a tu klops :evil: może go jakoś naprowadzić,co?w ogóle mam się w to nie wtrącać,co najbardziej mnie boli :?
Wersja do druku
może on tego nie wie i się męczy,hę? i próbuje,i próbuje,a tu klops :evil: może go jakoś naprowadzić,co?w ogóle mam się w to nie wtrącać,co najbardziej mnie boli :?
Przeciez nic nie mowie, tylko potwierdzam, ze zeby upic zarejestrowac sie trzeba.
Niech ma facet frajde, a zona moze dluzej "grzeczna" bedzie. ;)
moja droga, jak chatę potrafi postawić, to formularz też wypełni. da radę!Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
a dlaczego nie ma już ilu jest niezarejestrowanych gości na stronie?
normalnie,błagam,nie śmiejcie się :roll:
Petisu,nie masz może takich maili reklamowych,typu:"szanowny Panie,jeżeli chce pan skorzystać z naszego szerokiego asortymentu,musi pan się zarejestrować w sklepie" 8))
masz nowe chusty w zanadrzu?Cytat:
Zamieszczone przez petisu
np. jakiś model pt. indio filip z konopi nadziewany jedwabiem?
ten stan trzeba nieustannie podtrzymywać :)
magda-rejestracja w sklepie jest banalnie prosta, poradzi sobie chlopak na pewno. :)
pasja-no pewnie, ze mam, tylko czekam na najbardziej odpowiedni moment. :twisted:
facet - skarb, nie ma co 8))
Madziu, a Ty jak będziesz miała gorszy dzień i będziesz zła na męża, to wystarczy, że tylko wejdziesz w ten wątek.. ;) :)
dziewczynki-czas przeszły DOKONANY!!!!!!
kupił skubaniec, co więcej, zapłacił nawet :lol:
myślałam,że w pracy to zrobi, a on zapomniał :?
w domu z konta mojego to zrobił!!!!
przy mnie warującej jak pies :lol: :lol: :lol:
Petisu-kiedy dostawa :?: :D
Kochana no dzisiaj juz nie wysle. :) W poniedzialek rano moge, bo jutro moja poczta zamknieta. Chyba ze bym sie na glowna przeszla.
magda1980gratuluję i męża i chusty :thumbs up:
Gratki :)
Ja poproszę zdjęcia chusty w akcji jak dojdzie :mighty: :D
Oj Magda gratuluję zakupu! 8)) Nawet nie wiedziałam że indio mogą tyle kosztować :shock: ale w końcu to kaszmir.. :wink:
Też chętnie obejrzę potem zdjęcia..
ponoć indio z trzema nitkami (czyli tricolor) na ebayu w zawrotne sumy powyżej tysiaczka idą,kiedyś Donka pokazywała różnicę biało-niebieskie indio a biało-czarno-niebieskie(to ten tricolor,nieprodukowany w ogóle,jej indio miałoby teraz od 20 do 25 lat).
warto czasem dla większej wiedzy pogrzebać w starych postach :wink:
http://chuscianyzakatek.blogspot.com/se ... el/vintage
tu Donkaczka pokazuje tricolorki
Magda, gratuluję i faceta i chusty. Bardzo chciałabym zobaczyć zdjęcia.
niestety na razie czekam na paczkę
muszę uzbroić się w cierpliwość, ale Ania pokazywała piękny plecak z kaszmiru.