My próbujemy z sioistrą i jej LAna.A raczej ona próbuje, bo mi jakos tez brzuch przeszkadza,a z koiei w wiązaniach dla ciężarnych mi biust przeszkadza.
Wersja do druku
My próbujemy z sioistrą i jej LAna.A raczej ona próbuje, bo mi jakos tez brzuch przeszkadza,a z koiei w wiązaniach dla ciężarnych mi biust przeszkadza.
zna ktoś może jakiś filmik instrukcyjny do tego plecaczka? :help:
to ja cos zle robie, bo mi sie tak ten wezel podsunal pod szyje,ze sie malo nie udusilam :lol:Cytat:
Zamieszczone przez ithilhin
Sprobuje w takim razie bez wiazania z przodu, tak jak linda, moze sie uda. Tylko dlaczego zawsze mam luz, dociagam, dociagam i Kajtek i tak wisi :?
Jutro mam spotkanie chustomam w okolicy, skocze, moze mi rozjasnia w glowie gdzie popelniam blad. Tylko,ze jak ostatnio bylam to same mejtatjowe mamy byly i nikt plecaczka nie umial wiazac, moze jutro bede miala wiecej szczescia :)
już jestem w domu, więc jak jutro małż wróci z pracy popełnię filmik :lol: już czuję jak będziemy się toczyć ze śmiechu :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez biannah
czekam z niecierpliwością na premierę :wink:Cytat:
Zamieszczone przez hanti
bo mi żaden plecak wyjść nie chce :cry: :roll:
świetnie hanti! czekamy :)
na filmik czekam z niecierpliwoscia, bo jest to pierwsze wiazanie, ktore jako tako mi sie udaje i chce dojsc do perfekcji. Na razie udalo mi sie zawiazac tak
http://images28.fotosik.pl/264/168b82ad1ba8bcea.jpg
troszke slabo mi idzie dociaganie i poly trzebaby ladniej porozciagac,ale nosic sie da, Kajtek uwielbia siedziec u mnie na plecach :D
Kobra fryzurkę masz świetną i piękny kolor włosów :wink:Cytat:
Zamieszczone przez kobra
na wiązaniu się nie znam więc nie komentuje :D
obiecany filmik :)
http://pl.youtube.com/watch?v=Pq3sg2ujoZ0
Hanti włosy obciełaś i pięknie Ci z dodatkowymi kg.Wiązanie super.Cytat:
Zamieszczone przez hanti
Kinia :hello:
:D słodziutko łapką macha :D
Super :)
Super filimik, dziewczyny jak modelki :)
Hanti, twoj plecaczek jest juz baardzo slawny :)
hanti, poproszę o zestaw wiązań.
osobiście błagam o znienawidzonego kangura.
szczególnie teraz kangur świetnie by mi wyszedł z Kinia na moim maleńkim brzuchu :lol:Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Super filmek :D
błagam nie kop leżącegoCytat:
Zamieszczone przez martu
Hanti, filmik jest super. teraz na pewno sobie poradzę sama :D
Wyglądasz świetnie a Kinia to słodziak :D
Hanti, dzięki wielkie za filmik :)
i konopie jak przyklejone do Kini mniam :)
super filmik i pieknie wygladacie :)