Slonetshko piękne fotki :applause:
cieszę się że czarno biały trafił do Was!
Miłego noszenia :D
zirca :kiss:
Wersja do druku
Slonetshko piękne fotki :applause:
cieszę się że czarno biały trafił do Was!
Miłego noszenia :D
zirca :kiss:
Ja też skrobnę hymn pochwalny bo już trochę nosimy się w MT z Tulikowa.
Do nas przyleciała ptasia melodia i muszę przyznać, że odkąd mamy mt chusta kurzy się w szafie :oops:
Mt wykonany jest bardzo dobrze i solidnie, Hania sama się w niego wpasowuje tak, że zawsze jest nam wygodnie. Mała jest bardzo dobrze otulona więc jak uśnie nie ma problemu z głową.
Aniu jeszcze raz :kiss:
Ja znow musze sie przylaczyc i zaspiewac hymn ku pochwale tulikowa.Tym razem wpadl w moje rece cuuuudny chusto-mTulik uszyty z Hopka LaPaz.Nigdy,ale to przenigdy nie mialam na sobie tak wygodnego nosidla,codziennie zachwycam sie ta wygoda od nowa.MT swietnie otula dziecko,jest perfekcyjnie uszyty,pupka dziecka cudnie wpada dzieki wyprofilowaniu,nie wspominajac o przewygodnym wypelnieniu wszystkich pasow.Moim zdaniem,tylko takie nosidla powinno sie nosic.Brawo Aniu i Ani mamo :applause: .Fotki kiedy indziej,ale obiecuje,ze beda!
Dziękuję :kiss: aż się zaczerwieniłam :oops:
a ja już nie mogę się doczekać wiesz czego? :wink: :fire: :fire: :fire:
Czyzby tego samego co ja??? :DCytat:
Zamieszczone przez Ania z Tulikowa
nooooo... :mrgreen:
Jako dodatek do mego pochwalnego hymnu,wrzucam fotke.Niestety "zrobiona" ze statywu,wiec niezbyt ciekawa,na tle naszego cudownego plotu i krzaczorow,ktore czekaja na jakies dzialanie z mojej strony,w celu pozbycia sie chwastow :hide: .
http://www.holdthatpic.com/photos/4464/55985.jpg
Witam,
wkrótce wyruszam z moim maleństwem (Maja niecałe 3 miesiące) na wakacje i zaczęłam poszukiwać chusty. Jednak po wejściu na tę stronę i ten wątek powiem wprost. Ja muszę mieć MT z Tulikowa....
Jak to zrobić :?:
Witaj.Co do tulika,to nie pomoge,moge jedynie doradzic,zeby poki co szukac chusty dla maluszka,poki nie siedzi,bo mei tai jest dla dzieciaczka siedzacego.A co do tulikowego mei tai,moze sprawczyni tych cudow sie wypowie? :)
Ślicznie dziękuję Ci za odpowiedź i podpowiedź - masz rację elbazetka, mei-tai, niestety, nie jest jeszcze dla nas.. A jaką chustę byś poleciła? Moja Mała niestety nie daje mi zbyt wiele czasu na poszukiwania tej najlepsze :wink: . Jakbyś była tak miła i coś podpowiedziała w tematach chust. Ja zupełnie nie mam doświadczenia i nawet nie wiem na co zwrócić uwagę.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
Chcialam napisac pw,zeby tutaj Ani nie zasmiecac watku ku czci jej nosidel,ale cos nie da sie.Generalnie z chusta,zalezy ile chcesz wydac,polecam przejrzec forum,poczytac,zdecydowac jaka ci sie podoba i taka zakupic a nad ewentualnymi przyszlymi chustami myslec kiedy indziej.Wazne,zeby dlugosc byla dobra,no i polecam tkana.Wiecej tutaj sie nie bede rozpisywac,forum o chustach jest wiec informacji na ten temat duuuzo.Cytat:
Zamieszczone przez malengo
Aniu,przepraszam za OT :kiss: .
Jestem tutaj stalym bywalcem chyba:).W innym watku sie chwalilam a tutaj jeszcze nie,wiec sie chwale.Zostalam posiadaczka cudnego NinoTulika.Nosidlo pieknie uszyte i bajecznie wygodne a dopinany na suwak kapturek "jak w ubraniach" cudnie dopelnia calosc.
http://farm3.static.flickr.com/2444/...0bc301882f.jpg
witajcie,
na stronie tulikowa znalazłam informacje, ze chusty mei tai nie sa juz w sprzedazy??zastanawiam sie gdzie jeszce mozna kupic taka chuste???
a moze ktos chce odsprzedac???
za wszelkie info dziekuje
Upolowałam tulika na bazarku :) Jest po prostu cudny. To jeszcze starszy model, ale super się nosi. Skoro post bez zdjęć nie ważny to wrzucam jedno, moze nie najlepsze, ale wszytsko widać :)
http://lh4.ggpht.com/_RjYKzPRAU4c/So...6/DSCN2968.JPG
to ja podrzucę do góry:D od jakiś dwóch dni jesteśmy posiadaczami Tulika:) pięknego ptasiego trelu i świergotu jakim jest obdarzony nie da się opisać:D
mocno się zastanawiałam czy te kolory do nas pasują ale... wczoraj się zamotaliśmy i chyba zamotało się też nasze serducho:D żaba usnęła pierwszy raz od... nie pamiętam już od kiedy;) a to znaczy że MT mega wygodny jest:) mi też było mięciutko i wygodnie, mimo że już dawno nie nosiłam:D
no i co? i kurcze teraz muszę nadrobić wydaną kasę tak?:P no i mam dwa idealne MT i trzy idealne chusty w stosiku:D
Aniu i mamo Ani dziękuję <cmok>
aha zdjęcia będą jak aura się poprawi:P
Niemożliwe, że w tym wątku takie milczenie!
Zamierzam umieścić to pean pochwalny na cześć Ani i jej mamy - twórczyń mojej hybrydy.
Nie mam zdjęć, za co przepraszam, ale nie lubię sama sobie pstrykać, mężowi fotografowanie kangurów się znudziło. A fotki na sucho najlepsze u Ani.
Za to mam zamiar zachęcić wszystkie niezdecydowane. Nigdy nie macałam na żywo żadnego tulika. Dlatego nie wiedziałam czego się spodziewać. Zdjęcia owszem piękne, recenzje także, ale jaka rzeczywistość??? A ona przerosła moje najśmielsze marzenia. Widać, że Ania pracuje nad swoimi dziełami koncepcyjnie. Całe mnóstwo udoskonaleń i to takich niemożebnie praktycznych:
-sprytnie umocowane gumki przy pasach biodrowych w hybrydzie, dzięki którym nadmiar pasów się nie majta;
-trójkąty size-up, a dodatkowo ich "stabilizacja" - nic się nie przesuwa :)
-super jakość użytych materiałów - rzepy są świetne jakościowo i dodatkowo pozabezpieczane, żeby haczyki nie mechaciły tkaniny;
-estetyka w realu przewyższa tą uwidocznioną na fotkach - SERIO, SERIO!!!
A najważniejsze to wygoda, nie mam nic do zarzucenia. Powiem więcej w wygodniejszym nosidle nie nosiłam. Wyprofilowanie, wypełnienia... Dzięki trójkątom size-up mogę nosić wygodnie (dla nosiciela i noszonego) mojego 2latka i jego starszego brata (4lata). Mam największy rozmiar tulika.
Aniu wielkie :applause::applause::applause::applause::applause:
..
ja tez psotaram sie wrzucic fotki mojego upolowanego drzewa laurowego
Kilka postów wyżej mój opis, a tu pochwalę się fotkami. Mam nadzieję, że Ania nie ma nic przeciwko użyciu jej zdjęć.
http://lh4.ggpht.com/_WBXEk67dOBM/TO...0/IMG_6927.JPG
Fotki Ani:
http://www.flickr.com/photos/tuliani...7617739693522/
http://www.flickr.com/photos/tuliani...7617739693522/
Czy gdzieś można jeszcze kupić takiego miecia?