...
Wersja do druku
...
super! a ja chętnie też piszę się na następny piątek, jak pogoda dopisze!
miłego motania jutro!
cześć aga_o
ja do doświadczonych nie należę, ale planuję ponowną wizytę w parku na Podsk. w środę po południu. Pasowałoby Ci? Miumi, też będziesz?
Freemonia bardzo chętnie, mam tam trzy minuty spacerku z domu :) A pomoc bardzo się przyda, bo zamotanie się samodzielnie zajmuje mi sporo czasu i nigdy nie udało mi się zrobić tego dostatecznie dobrze
Witam
Czy i ja mogę się przyłączyć? Jestem świeżo upieczoną mamą z Gocławia i początkującą w motaniu. Bardzo poszukuję przyjacielskich chustomam, które posłużą radą.
Kiedy się teraz spotykacie? Can't wait! :D
ja cały przyszły tydzień jestem poza Warszawą
także następny dopiero i nie jestem ufiksowana na piątku koniecznie, może być na przykład wtorek
Miumi pewnie będzie mogła wcześniej :-)
Ja w parku na podskarbińskiej jestem( z małymi wyjątkami) codziennie, to moje stałe miejsce spacerów, a ostatnio może raczej siedzenia na kocu.
Kto jeszcze chciałby się spotkać, to dajcie znać.
Rzucę propozycjami terminów :)
A) Poniedziałek, 16 sierpnia godzina 13.00
B) Wtorek, 17 sierpnia godzina 9.00
C) Środa, 18 sierpnia godzina 16
Piszcie kiedy wam pasuje :-)
Ja się chętnie piszę na poniedziałek, jeśli nie będzie padało. A jak i gdzie Cię można znaleźć??
To na razie klarują się dwa terminy, poniedziałek 13.00 i środa 16.00
w poniedziałk na 13 pewno sie nie wyrobie ale sroda (bardziej 17 niz 16) powinnam dac rade!
No to fajnie,
To do zobaczenia w poniedziałek, środę i piątek :-)
Jutro będę na kocyku (w cieniu) przy placu zabaw od strony czerwonej pajęczyny. Znak rozpoznawczy - brak wózka i chusta na kocu :-).
Mogę się spóźnić trochę, ale nie dużo :-)
To ja też się postaram :-) Wprawdzie 13 to nie nasza godzina, ale może jakoś nam się uda poprzesuwać drzemki. Bo ja bardzo chcę tylko tylko muszę pracować jak Młody śpi bo inaczej się nie wyrabiam .....
Dziewczyny czy chustujecie się w taką pogodę?? Obecność na spotkaniu dziś o 13 potwierdzam, będę z błękitną chustą i (chyba) szaro-pomarańczowym wózeczkiem, bo jestem tak bardzo początkująca, że bez wózka wychodzę tylko do sklepu pod dom :D Miumi koło pająka w cieniu będę szukać kocyka
Ja przy takim upale to tylko z samego rana, albo wieczorem bo inaczej można się ugotować... no jeszcze duży wiatr ratuje trochę sytuację :-)
Robi się ładnie, więc my też będziemy. Ja też jestem początkująca, ale będę bez wózka, bo mój wózek waży chyba z tonę i musiałabym go rozłożyć na 50 części, żeby wszedł do samochodu :/ To nasze pierwsze duże wyjście tylko w chuście, zobaczymy jak będzie :D
O to trzymam kciuki i do zobaczenia :)
hej dziewczyny
przyjdę do parku w środę. na 16 pewnie się nie wyrobię, ale do 17 już pewnie dotrzemy. do jutra :)
to może w takim razie środa, godzina 17?