Jeśli chodzi o Ciebie, to wcale mnie to nie dziwi EOT.
Wersja do druku
dla mnie jest przejrzyście i czytelnie
kolory - rzecz gustu mnie nie rażą
a tak wogłe to jestem zajarana że formum działa, bo dziś muszę w pracy swoje frycowe odsiedzieć i moge sobie chustyinfo poczytać i mam czas na wejście w wątki w które normalnie bym ominęła
W odpowiedzi na OTpozwoliłam sobie dodać Cię do listy ignorowanych i tym samym przekonać się jak właściwie działa ta funkcja.
Mam wielką nadzieję, że w ten sposób nie będę traciła czasu na privy i niesympatyczne komentarze którymi mnie raczysz z sobie tylko wiadomych powodów.
Wszak moja niechęć do Twych nieżyczliwych często komentarzy RÓWNIEŻ MA RACJĘ BYTU i IMO nie powinna wyzwalać ataków personalnych na jakie sobie pozwalasz.
Kolejne zgłoszę do modów.
dziękuję.
Dziewczyny, sorrrry, ale chodźcie proszę z takimi "rzeczami" na priv, bo ja nie wiem jak inni, ale mnie to nie interesuje kto, gdzie, dlaczego i na kogo "naskarży" i kto "jest u pani", bo tak przynajmniej się u mnie w przedszkolu mówiło, jak się szło na kogość donieść;).
nie wiem jak sie u Ciebie w przedszkolu robiło/mówiło ale przykro mi, ze uzylas słowa doniesc czy skarzyc jako nazwy dla mojej niecheci bycia obrazaną na privie JUZ KOLEJNY RAZ w odwecie za wyrazenie zdania sprzecznego ze zdaniem innej forumki.
nawiasem mowiac JUZ WCZESNIEJ poprosilam moda o usuniecie tego OT w trosce o samopoczucie innych czytających- i tu Cie w pełni popieram.
mod to nie policja;] a forum to dla mnie nie miejsce na walki i ja ich tu ani na priv prowadzic nie bede.
spoko, to się nie powtorzy, niepotrzebnie dałam się sprowokowac- znalazłam juz rozwiązanie.
OT:
halo halo....b.szczelna ty do mnie pijesz ?
:twisted::ninja:
bo ja tam oczy sarkastycznie (:roll:) wywaliłam i myślałam że zrozumiałe to jest :omg:
jest czy nie jest ?
bo sie już pogubiłam
pozwolę sobie na wkrojenie się w przepychanki ;)
jeśli chodzi o mnie, to już zapomniałam jak wyglądała poprzednia szata :D
:hmm: między krytyką, a krytykanctwem to chyba jest duża różnica?
Dziewczyny, jeśli chodzi o kasowanie, to przykro mi, ale po ostatniej burzy, jaką większość zrobiła o kasowanie, kasować nie będę.
Chcę Wam też powiedzieć, że jest opcja raportowania postów i nie służy jedynie do donoszenia na bezprawną reklamę i spam :lol:
Jeżeli uważacie, że ktoś przekracza granice dobrego smaku, grzeczności i ogólnie zasad zgodnego współżycia w przestrzeni wirtualnej - raportujcie.
Moderacja ma środki do przeciwdziałania takim zachowaniom
Myślę sobie, że wyprodukuję osobny wątek na ten temat:lol:
Kończąc już to nieprzyjemne OT zaznaczę, że nigdy nikogo za pośrednictwem priv nie obrażałam. To są zwykłe pomówienia.
hihi tu już nie mam nic do dodania, magda mnie dobrze zrozumiała
Biedrono jak kto do mnie sercem to ja sercem i śledzioną i co tam jeszcze mam;)
ciesząc się nie widzeniem już wspomnianego krytykanctwa polecam tę opcję uprzejmie, forum pięknieje;)
modom współczuję braku takiej możliwości
i mając na uwadze brak opcji skasowania, więcej postaram się przykrymi OTami nie bronić- nie dochodzą privy więc i powodu raczej nie będzie.
ciekawe czy istnieje taka funkcja: wnosić głównie krytykę, napastliwosc, niezadowolenie i czepialstwo- jesli tak to wiem kto ją pełni.
nie mogłam się powstrzymać;]
a mojej strony, OT the end
nie mam siły czytać całości ale
1. Jazzoo dziękuję Ci za forum i za pracę jaką zechciałaś w nie włozyć
2. nie wiem jaki miałaś wpływ na kolorystykę ale dla mnie jest piękna, jasna i optymistyczna
3. ale gdyby miała być inna to też bym się cieszyła... byleby działalo...
o gustach podobno się nie dyskutuje .. i zawsze mi się wydawało, że duszą forum są forumki i informacje jakie można na nim znaleźć a nie logo czy kolor ikonek.... ale ja ze wsi, ja się nie znam.
kasować może i nie kasujemy ale zablokować możemy, co czynię.
jestem w szoku, szczerze powiedziawszy.
1. nie ma miejsca na demokrację przy wolontariackiej i darmowej pracy adminów oraz 3 tysiącach użytkowników.
2. powiem wprost, i to nie pierwszy raz - jeśli komuś przeszkadzają zapisane bądź umowne zasady panujące na forum - nie musi tu być i się męczyć. jest wiele miejsc w sieci, które zapewne spełnią wygórowane i wysublimowane oczekiwania najróżniejszych użytkowników. gdyby chusty.info było mało ciekawym miejscem i z samymi niedogodnościami, to na pewni tak tłoczno i gwarno by tu nie było.
sugestie, oferty pomocy etc są jak najbardziej mile widziane ale też o wszystkim decyduje administratorka czyli jazzoo.
3. zanim zaczniecie publicznie narzekać na, przepraszam, pierdoły to się zastanówcie pięc razy czy to dobry czas i dlaczego np. w tym przypadku forum się zmienia.