jak dla mnie takie sobie ...
moze w realu by mnie bardziej ujely za serce :lol:
Wersja do druku
jak dla mnie takie sobie ...
moze w realu by mnie bardziej ujely za serce :lol:
Nadal nieładne:( trochę lepsze niż z pistacją, ale nadal nie za bardzo. A tu właśnie u mnie pod oknem kwitnie wiśnia (chyba, albo czereśnia) i wygląda zupełnie inaczej:)
PS. Ten różowy taki nie teges - zbyt różowy.
Moim zdaniem bardzo ładne - klasycznie dziewczęce i lekkie. Ja sie cieszę, że będę w nich Gosiunię nosić.
U mnie w monitorze nie widzę żadnej zieleni. A wzór mi się podoba, jak dla mnie jest orientalny i z klasą.
Zdecydowanie jednak bardziej podoba mi się prawa strona, ta jasna niz różowa.
aaaaa bleeeeeee
Jasna strona podoba mi się bardzo.
Różowa strona nie podoba mi się wcale.
Piękne :-) Zdecydowanie nasze klimaty :mrgreen:
wzór ładny, ale kolory straszne...
a mnie się nawet podonaja ta zieleń też tylko róż bym wykopała z tamtad -niecierpie różu anie czerwiec taka stłumiona na ecru by chyba był lepszy albo na zieleni,
dla mnie akceptowalna jest str jasna, rózowa nie bardzo....
okropne! nie cierpię różowego!
Prawa strona to ta jasna. Kwiaty kwitnącej wiśni są różowe, więc chcąc zrobić coś co nawiązuje do tego klimatu, to kwiaty przecież musiały być różowe. Natomiast z technicznego punktu widzenia wtedy cała lewa strona robi się różowa. Inaczej się nie da przy dwóch kolorach :)
Śliczna!:)
:roll:ładny żakard, pięknie cieniowany wzór, ale KOLORY???? poczemu takie?....barbi rulez.
ale ruzioffe - jedyny kolor do którego się w życiu nie przekonam.
liczyłam, że bardziej w bordo pójdzie .... szkoda, tak świetnie się zapowiadała.
już nawet w kwiatkach bym nosiła Syna, ale w rózu - w życiu!
a mi się BARDZO podobają i mają na maksa moje kolory :)
mdłe. bleee
a mogły być takie śliczne bladoróżowe kwiatki z bordowym cieniowaniem na tle ecru...
wisienki mają być u mnie jutro...ze zdjęć jasna strona podoba mi się bardzo, ale różowa - wcale...nie jestem pewna czy zostaną
Jakby domieszali tam odrobinę popielu, zamiast tyle różu dawać... byłyby idealne. A tak, tylko wzór ładny. Kolory nie moje.