A nie chcesz na forum kupić zamiast na allegro?
Wersja do druku
A nie chcesz na forum kupić zamiast na allegro?
Dzięki! Forumowe zakupy jak najbardziej są OK :P
wczoraj przyszły
Kupiłam u mamymarii,Super szybka wysyłka ,dzieki :)
Pielusia super,milusia i mieciutka,śliczna,robi małą pupcie,szybko schnie,i nie przecieka.super i cena bardzo zachecajaca :)
jeszcze zamówie,ja zdobede fundusze:)
ja też kupiłam u Mamymarii i jestem super zadowolona, kupka marchewkowa, sprała sie ręcznie bez namaczania użyłam trochę mydełka bambino - można? wszystko czyściutkie bez zadnej plamki nic się nie mechaci, ładnie leży
same zobaczcie
http://i46.tinypic.com/t824pc.jpg śliczna jest ta pielucha, no i nic nie wycieka
Też się zastanawiam nad tymi pieluchami. Dzięki za opisy i zdjęcia, bo pomocne w decyzji. Znalazłam na allegro też inne ciekawe wzorki: marchewki i zwierzaki :).
fajne sa ale dla troche wiekszego dziecka, mojej 3 miesiecznej bardzo pupe powiększają... no i trafilam na jakąś wadliwą partie bo po 2 praniach w środku pieluszka wygląda jak szmata :(
A moja prana już nie wiem ile razy jest jak nówka
Fajne pieluchy, tanie czesto i o połowę w porównaniu do innych pieluch a równie dobre.
Zalety
- ładne
- wytrzymałe (pul i welur)
- chłonne
-pupa mimo sztuczności wygląda w nich całkiem ładnie
-łatwo sprać kupę
- nie łapią zapachów siuśków
Wady:
-sztuczne
- wkłady zrobiły mi się szare i nie reagują na kwasek czy sodę, ale chłonną no i wkładów nie widać
-są one-size ( dla mnie wada)
-robią dużą pupę
Ogólnie raczej na nie narzekam, ale z oszałamiającej kolekcji zostało mi 6 pieluch i nie mam chwilowo zamiaru ich sprzedawać, bo się jednak sprawdzają. kurcze nawet myśle o ponownym kupieni, a tyle ich sprzedałam, bo są nowe łądne wzory( te marchewki i picassso), ahh gdyby tylko nie były onesiezowe
patrzcie... mnie wkłady nie szarzeją, trzy pieluchy się trzymają nieźle, ale jedna (beżowa krowa) - zeszmaciła wewnątrz całkiem :(
a moje wkłady mięciusieńkie i bielutkie - w zeszłym tygodniu zafundowałam im gotowanie w kwasku - i są megapuszyste i chłonne
same pieluszki też się nie zeszmaciły - i prezentują się naprawdę ładnie - a mam dwie od Farfaliny i trzy od Mamymarii
może to zależy od wzorku, bo zauważyłam, że poszczególne wzory różnią się trochę materiałami
bosze naraże sie coniektórym dziewczynom ale dla mnie one są zgrabnijsze niż yetta
moje środki są w bardzo dobrym stanie a wkładek nie uzywam bo wkładam z aplle checks
blabla0 a mogłabyś wstawić zdjęcie tej zeszmaconej pieluchy? ciekawa jestem jak wygląda ;)
Dzisiaj założyliśmy w końcu tygryska na pupę Aleksa i zgrabnie wygląda :)
wiecie to chyba zalezy od partii produkcyjnej. Mi się polar/welur nie zmechacił i jest bielutki. Za to w części pieluch wkłady zszarzały i nie pomagało nawet gotowanie w kwasku.
Za to w drugiej części wkłady nadal są+/- białe. Pozatym wkłądki w róznych pieluchach różnią się wielkościa.