No i pani z instytutu Pampers jako wrocznia :twisted: :twisted: :twisted:
Dawno już się tak nie naśmiałam z ludzkiej głupoty.
Wersja do druku
No i pani z instytutu Pampers jako wrocznia :twisted: :twisted: :twisted:
Dawno już się tak nie naśmiałam z ludzkiej głupoty.
Łomatko, dzięki paniom z ww forum za poprawę humoru :!: Po prostu popłakałam się ze śmiechu...
COFAM , UWIELBIAM TE FORA I TO żE TO ZANALAZłAś
nORMALNIE SIę POSIKAłAM , A TO JUż WIELKIE WYRóżNIENIE
:ups:
he, he i niezapomnij much odgonić :DCytat:
Zamieszczone przez pulcheria
tu jest śmiesznie, a tam nie było. narobiły dziewczyny dymu.. i też wystąpiłam w roli grubej kangurzycy;-) ale chyba właściwie winni są producenci, którzxy wszystko jak leci nazywają chustami.. i potem się robi że dziecko wypadło z chusty bo klamra pękła..
wioska, kolczyki, dziesięcioro dzieci i muchy to HIT :mighty:
To ja w końcu wiem, czemu mam tyle chust. Bo Kuba chudziutki i muszę go roztyć. :lol: :lol: :lol:
Ja się normalnie nad nim znęcam i kręgosłupa nie prostuję :roll: :roll: :roll: .
to z muchami jest super!!! ciekawe czy dotyczy tez komarów ??Cytat:
Zamieszczone przez sabciass
tak, tak. takie plemie zamieszkiwało już 70 lat temu przynajmniej jedną wioskę w lubelskim - moja babcia tak nosiła moją mamę :) .......tylko kolczyków w nosie babcia nie miała :( ........ no ale za to muchy na niej siadały :)Cytat:
te chusty to chyba pomysł sciągnięty od plemion zamieszkujących wioski. Z tego co widziałam na wielu zdjęciach to właśnie oni noszą i nosili tak dzieci. Mają wielkie kolczyki w nosach i noszą dzieciaki w szmatach na sobie bo mają ich np. 10-cioro, to muszą je jakoś ogarnąc. Tam nic nie dziwi i oni nie myślą o bezpieczeństwie, tak są nauczeni, jest im gorąco i muchy na nich siadają ale tak żyją.
jestem grubą kangurzycą :jump: po tylu latach kiedy nazywana byłam chudzielcem, kiedy własny mąż się ze mnie nabijał "chodź kochanie, pojedziemy do smyka kupimy Ci spodenki" wreszcie jetem grubą kangurzycą :lol: :lol: :lol:
ale czy te mądrale mogą mi obiecać że będą tak mówić, jak po ciąży znów będę miała niedowagę karmiąc ??? prooooszę :wink:
ja w zamian umieszczę sobie kolczyk w nosie żeby wszyscy byli usatysfakcjonowani :wink: :lol:
no kurcze dzieć mi się obudził bo nie mogłam się powstrzymać od śmiechu i chyba muszę zakładać pieluchę jak będę tu zaglądać bo prawie się posikałam ze śmiechu :lol:
popłakałam się dobre to było
moja mama miała nas 11 i czasem nosiła w fartuchu bo niestety chust u nas nie było, muchy czasem siadały ale kolczyków w nosie nie chciała nosić.
Cytat:
te chusty to chyba pomysł sciągnięty od plemion zamieszkujących wioski. Z tego co widziałam na wielu zdjęciach to właśnie oni noszą i nosili tak dzieci. Mają wielkie kolczyki w nosach i noszą dzieciaki w szmatach na sobie bo mają ich np. 10-cioro, to muszą je jakoś ogarnąc. Tam nic nie dziwi i oni nie myślą o bezpieczeństwie, tak są nauczeni, jest im gorąco i muchy na nich siadają ale tak żyją.
cudne- dziekuje za chwile rozrywki o poranku ;-)
Hehehe, było supeeer! Już teraz rozumiem czemu sie tak dziwnie na mnie patrzyli w wiosce,gdzie mieszka teściowa. Wielka jak kangurzyca, z długimi kolczykami ( co prawda nie w nosie) i do tego te muchy... Malutkie meszki...ale trzeba było sie odganiać :wink:
Zaglądam tu co chwilę i się śmieję :lool:
Jak to dobrze, że mamy poczucie humoru.
hanti skoro z definicji wszystkie jestęśmy kangurzycami grubymi to chyba będziesz mogła się tak nazywać kiedy już wrócisz do swoich rozmiarów :wink: Ja też z tych "grubszych" jestem hihihi.
Cały wieczór wczoraj wyobrażałam sobie jak to dzieć sobie zjeżdżalnię z mojego kręgosłupa zrobił. GENIALNE!!!
zapiszę to w ulubionych, będę sobie humor poprawiała w kiepskich momentach. i zastanawiam się nad reaktywacją kolczyka w nosie... :D
dodam tylko ze te posty o grubych kangurzycach to produkuje laska z tych co Wiedza Wszytsko Najlepiej.
na jakie grono nie wejdzie to robi szum i po chwili sie wszyscy wyzywaja.
az mi troche imponuje- ZAWSZE umiec sklocic na dowolny temat?!! :>
pfff.
kiedys na innym gronie mi powiedziala ze jestem glupia i nieprofesjonalna bo nie umiem ciuchow do reklem wypozyczyc <obie bylysmy stylistkami> a potem nie umiala sie przyznac ze sama juz od roku nie pracuje i faktycznie zmienily sie zasady :D
jezuuu, jak ona mnie wkur.....!!!! :twisted:
jak jej napisalam zeby zrobila eksperyment <bo kupi sobie jeakies superdrogie i dobre nosidlo, jak zapowiedziala> i powiesila sie za krocze na wstazce czy czyms podobnym to powiedziala ze jej syn wytrzyma bo bedzie mial jaja ze stali :/
biedne dziecko. nie mowiac juz o tym ze zaraz po porodzie planuja dluga podroz we trojke- mysle ze to zajebosta frajda dla noworodka...
zrobilam sobie galerie z kuba w szmacie i zdjecia podpisalam : gruba kangurzyca, inne w nosidle : potrworne!!!, mojego meza w osace: torbacz niepospolity :>
a choc spasiona jestem <bo zawsze wazylam 55 kg a teraz p 10 wiecej> to przy wzroscie 183 i tak wygladam w porzadku <przynajmniej w ubraniu ;)
jak ktos chce dostac sie na grono zakichane to dajcie maile- tam trzeba byc przez kogos zaproszonym, inaczej nie mozna sie zalogowac.
dodam tylko ze te posty o grubych kangurzycach to produkuje laska z tych co Wiedza Wszytsko Najlepiej.
na jakie grono nie wejdzie to robi szum i po chwili sie wszyscy wyzywaja.
az mi troche imponuje- ZAWSZE umiec sklocic na dowolny temat?!! :>
pfff.
kiedys na innym gronie mi powiedziala ze jestem glupia i nieprofesjonalna bo nie umiem ciuchow do reklem wypozyczyc <obie bylysmy stylistkami> a potem nie umiala sie przyznac ze sama juz od roku nie pracuje i faktycznie zmienily sie zasady :D
jezuuu, jak ona mnie wkur.....!!!! :twisted:
jak jej napisalam zeby zrobila eksperyment <bo kupi sobie jeakies superdrogie i dobre nosidlo, jak zapowiedziala> i powiesila sie za krocze na wstazce czy czyms podobnym to powiedziala ze jej syn wytrzyma bo bedzie mial jaja ze stali :/
biedne dziecko. nie mowiac juz o tym ze zaraz po porodzie planuja dluga podroz we trojke- mysle ze to zajebosta frajda dla noworodka...
zrobilam sobie galerie z kuba w szmacie i zdjecia podpisalam : gruba kangurzyca, inne w nosidle : potrworne!!!, mojego meza w osace: torbacz niepospolity :>
a choc spasiona jestem <bo zawsze wazylam 55 kg a teraz p 10 wiecej> to przy wzroscie 183 i tak wygladam w porzadku <przynajmniej w ubraniu ;)
jak ktos chce dostac sie na grono zakichane to dajcie maile- tam trzeba byc przez kogos zaproszonym, inaczej nie mozna sie zalogowac.
piekne to bylo musze przyznac :)
niestety tez obudzilam dziecia chichrajc sie (jak to slowo sie pisze????? ptrzez h czy ch??) dziec spojrzal na mnie z mega oburzona mina :)
ja cjuste kupilam, dobrnie do mnie w pon i bede mea gruba kangurzyca :)
z dzieciem to pewnie juz z 90kg wazymy :) on z jakies 8 i ja 80 :) pieknie :lol:
pola la ja chce!!! ja uwielbiam skandale :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: a jak piszesz, ze sie tam mozna wyzywac to tym bardziej :twisted: :twisted: Maz sie bedzie cieszył, ze wyżywam sie na kims innym :twisted: :twisted:
d.cichon@poczta.fm
piekne!!!!
w marnym humorze bylam dotychczas, juz mi przeszlo! :D