-
Wczoraj oglądałam program o Ani .... i widziałam jak rodzina pomaga jej zakładać nosidełko... ale przede wszystkim widziałam to ze Ania jest niesamowitą matka i jak dla mnie nie ma znaczenia w czym nosi swoje dziecko byle by jej było wygodnie .. skoro otrzymała chusty i miała wybór myślę że warto to uszanować ... właśnie przekonuje zdrowego 27 letniego faceta ze wiązanie chusty jest proste :roll: :roll: :roll: choć on twierdzi ze z tą chustą co oni mają jest coś nie tak bo wygląda jak zasłonka :)
Ania Krupa jest niesamowita... i jakby chciała to i chusta nie byłaby dla niej problemem :) ale wygodniej jej w nosidle ... i to dla mnie jest zrozumiałe.
-
Babolek, gdzie to bylo?
.
-
to było chyba na TVP2 ... zupełnie przypadkowo ... jest taki program ... ekspres reporterów czy cos w podobie i ona była jedna z bohaterek.. nie ogladam regularnie TV wiec nawet nie jestem w stanie dokładnie zlokalizowac w myslach
-
-
Ta dziewczyna dla mnie jest Mistrzem Swiata!!!!
-
Jest NIESAMOWITA !
A jaka fajna ta jej córeczka, ciekawa jestem ile ma miesięcy na tym filmie, bo z tego co pamiętam to rodziła chyba jakoś we wrześniu (tak jak ja)
-
Wiesci od Ani:
"nosidlo jest wygodne i bardzo proste w obsludze wiec spokojnie juz wyprobowane."
:)
.
-
-
Podniósł mnie na duchu ten reportaż :)
-
-
Niesamowita dziewczyna! :high:
-
Jej siła jest naprawdę godna podziwu!
-
-
To nie ja, to pewna firma ;) ale pozdrowie ich za tydzien :)
.