No nie ma co-zazdroszczę:)
Wersja do druku
No nie ma co-zazdroszczę:)
w totka zagraj
moze tez cos bedzie :)
WOW, od jutra codzienne napady na szmateksy :mrgreen:
a juz myslalam, ze ja tylko o chustach snie :D
OOOO piekna lena toż to UNIKAT już. Super Ci sie udało!
Super!!
Lena mi się podoba..i do tego moja ulubiona długość :D
gratuluję nowego nabytku:) u nas na szperakach niestety nie ma nic fajnego poza dzieciowymi ciuszkami:mad
Nie no, GRATULUJĘ i zazdraszczam:cryy: a mi się wczoraj w nocy śniło że znalazłam chustę na szmatach, ale jakąś taką nieciekawą, a tuż obok mnie jakaś laska znalazła jakiegoś ładnego Girasola :ninja:
Ja zawsze jak wejdę do ciucha to zwiedzam pościele i zasłonki, ale nie nadają się one do noszenia dzieci :lol:
Super znalezisko! I jakie piękne zestawienie kolorystyczne :D
Wow, to jednak didki mozna upolowac w lumpeksach! gratuluje!
no niezły strzał:thumbs up:
w zyciu bym nie pomyslała, ze takie cos można na ciuchach kupic:rolleyes:
no to niezła cena jak na unikata ;-)
gratuluję!
też zawsze przeglądam te działy pościelowo-ręcznikowo-obrusowe, ale jak dotąd nic niestety...
kurde-ale kto miał tak mało serca, żeby chustę oddać...
Padam z zazdrości - krótka, urocza, Lena (jak moja córa) i do tego za bezcen.
Niech no mi tylko dzieci odflegmieją, ruszam szturmem na lumpeksy:twisted:
Zazdrośćcie, zazdrośćcie.
Ja już sobie strzeliłam w głowę, że akurat wczoraj odmówiłam spacerku - a mogłam to być JA!!! AAAAAAAAAAAAAAA ;(
Teraz farmerkowa nie odpuszczę żadnemu po dordze :) więc masz ze mna przekichane dopóki ja czegoś nie wydrapię.
Gratuluję:)
Ja chodzę, szukam i jak narazie znajduję świetny kocyk, śpiworek i kurtkę narciarską dla synka. Chust nie widzę a dokłądnie patrzę.
Chyba znów muszę się wybrać.
Jestem pod wrażeniem - DIDEK:)
Super :D Chusta śliczna, takie moje kolorki :P Gratuluję zakupu i z tą optymistyczną nadzieją na podobną perełkę może częściej będę zaglądać do lumpeksów? :ninja:
Ja pozazdrościłam i zrobiłam obchód, niestety na moich kresach wschodnich, brak jakichkolwiek oznak czegoś leżakowego.
Sprostowanie , jeszcze raz dzisiaj poszłam do jednego nowego(namyśliłam się kupić trochę polarów kolorowych na maskotki dla córci-duże polary były 1zł za sztukę) no i wygrzebałam , sztuk jeden za 1 zł pieluszka wielorazowa . Kobitki szukajcie, a znajdziecie.
lena jest na niemieckim ebayu