Przecież on je udusi !! Masakra. Mam nadzieję, że zaraz po zdjęciu uwolnił dziecko i na codzień preferuje inne wiązania.
Wersja do druku
Przecież on je udusi !! Masakra. Mam nadzieję, że zaraz po zdjęciu uwolnił dziecko i na codzień preferuje inne wiązania.
kretyn-nawet jeśli tylko do zdjęcia
Masakra naprawdę!!!
Eeee tam, dziecko wygląda na zadowolone ;) i blisko taty jest:mrgreen:. myślę że przemawia przez Was zazdrość, o to że koleś wymyślił nowe wiązanie i zapewne niebawem je opatentuje:ninja:.
dzezus krajst
Ja szczególnie wrażliwa nie jestem, ale to mnie przerażilo
o jessssssssssssuuuuuuuu co za tragedia i ten koleś z tym głupawym uśmieszkiem wrrrrrr powinni prawa rodzicielskie odebrać za znęcanie się nad dzieckiem!
A co powiecie na to:
http://www.youtube.com/watch?v=OCuuu...eature=related
To już raczej prowokacja nie jest :twisted:
Nóżki dyndają, ale jedna zapobiegliwa mama trzyma nóżki swojego dziecka, pewnie jej przeszkadzają. Bardziej mnie przeraża to, że widać jak te maluch się napinają podczas wykonywania przez mamy niektórych ruchów.
Co do zdjęcia tego człowieka obwiązanego sznurem - ja też myślę że to jakaś głupkowata prowokacja. Debil, żeby jego ktoś tak obwiązał i dociągnął :|
to Wam opiszę jak M zamotał Sarę niedawno = na śliski kombinezon (jej) i swoją śliską kurtkę.Miał to był plecaczek,ale tak zawiązał,że po 5 minutach Sara zjechała mu do kolan.
:szok::szok::szok:
Noł koments.
jestem rękami i nogami za bubusitą - dziecko wygląda na zadowolone!!! tylko aż się boję pomyśleć, co mu podali....żeby na takie wyglądało....