no ja też jestem ciekawa - uważam, ze cena i tak atrakcyjna:P a wychodzi na to że ktoś chyba jednak sie zna bo licytują;) niech kupią bo potrzebuję kasy:P
Wersja do druku
no ja też jestem ciekawa - uważam, ze cena i tak atrakcyjna:P a wychodzi na to że ktoś chyba jednak sie zna bo licytują;) niech kupią bo potrzebuję kasy:P
a tak mnie natchnęło dziś na spacerze - ciekawe ile na eBayu byś za nią wyciągnęła? Bo pawi tam nie spotkałam...
no ja też nie ale nie chciałam na raz wystawiać;) jak się nie sprzedadzą to może polecą na ebay a może zostaną z nami a elipsy polecą na ebay:P
póki co weszłam na all zobaczyć co to dzis tak ludzie licytują;) patrzę a tu jeszcze 4 dni do końca hehe - wszystko się może zdarzyć;)
święte słowa, sama właśnie tak myślałam i kupiłam taką samoróbkę bo w głowie mi się nie mieściło jak może kawałek materiału kosztować tyle kasy. o naiwności!!:D po 2,5 miesiącach noszenia mam 3 oryginalne chusty (co prawda nie z tej najwyższej półki i używane ale zawsze) i pewnie na tym się nie skończy:)