:mrgreen: popatrzymy :mrgreen:
Wersja do druku
:mrgreen: popatrzymy :mrgreen:
jak namierzycie w sieci - LINKA POPROSZĘ!
Aniu - super :applause::applause::applause::applause::applause:
Mam nadzieję, że nie zapomnę bo ostatnio tak rzadko telewizję oglądam. Muszę sobie zapisać godz.-koniecznie!!!!
Problem w tym, że mówi też dużo głupich rzeczy, najczęściej w dziedzinach, w których rozeznanie ma nikłe (i nic dziwnego, tylko dlaczego w ogóle wypowiada się na tematy, o których nie ma pojęcia?). Pamiętam, jak na swoim gazetowym forum doradzał zmartwionemu tacie noworodka, który miał kłopoty ze ssaniem piersi. Co doradził? Podanie butelki, smoczka i wizytę u logopedy. W swojej prawie książce też się czasem przejeżdża, najczęściej w tematach okołolaktacyjnych (tzn. może w innych też, ale akurat te najłatwiej mi zauważyć).
zeby nie zapomniec - moja komorka (Wasze pewnie tesz) ma super własciwosc - PRZYPOMNIENIE!
wystarczy w momencie pamietania zapisac notke, ustawic godzine o ktorej ma nam przypomniec, i jusz :D
ja juz ustawilam :jump:
Przypomnienie w mojej komórce już ustawione :)
Miło będzie Cie Hanti znów zobaczyć ( choc w tv ;) )
super będę ogladać - akurat to jest pora drzemki mojego szkrabka :p
a i kilka mamusi do poinformowania jest - Zawitkowski guru ich natchnie :ninja:
na własne życzenie ta trema:P ale nie zjemy nie zjemy - wdech wydech wszystko będzie dobrze:D
ja to bym chciała Hanti na żywo zobaczyć o;)
mam nadzieje ze bedzie w sieci gdzies mozna zobaczyc
na własne, wa własne hihihi do nagrań felietonów podchodzę zupełnie na luzie ;) gorzej ze wszystkim co się dzieje na żywo.....jakoś mam wizje jak moje dzieci demolują studio kiedy ja staram się myśli pozbierać
telewizja pogrubia ;-):p:lol:
no to nadal zapowiada się bardzo ciekawie:)
Nie ma co się stresować i tak wszyscy chustorodzice są zachwyceni, że jako Nasz Głos będziesz w tv
ale tak na pokrzepienie POWODZENIA :thumbs up::thumbs up::thumbs up:
:) na pewno będę oglądać...rano przychodzi pani do sprzątania:twisted: a ja się bawię z synkiem aż padnie na drzemkę wiec ze 4 godziny moje...to i tvn będzie na tv cały czas:ninja:
Hanti, trzymam kciuki, co byś jednak myśli zebrała :) na pewno wypadniesz świetnie i będziemy wszystkie z Ciebie dumne!
Bee oglądać - przypomnienie już mam ustawione w telefonie :)