Ubieram małą w body krótkie, długie i takie pluszowe lub polarowe body długie, skarpety, na to skafander, szalik i rekawiczki. I to tyle :) Sprawdzam zawsze czy ma ciepły nos.
Wersja do druku
Ubieram małą w body krótkie, długie i takie pluszowe lub polarowe body długie, skarpety, na to skafander, szalik i rekawiczki. I to tyle :) Sprawdzam zawsze czy ma ciepły nos.
Siper:) Dziękuję bardzo, spróbuje w ten sposón Nadię zachustować:)
...
ale taki zwykly 2x?
Tak, po prostu zamiast z przodu, zamontowałam córę z tyłu. Tak nie można?
Ale to chyba trudno by było samemu tak zawiązać?
A wygodnie Ci w takim wiązaniu?
ja bym jednak pozostała przy bardziej tradycyjnych plecakach ;-)
To dokładnie to samo co z przodu tylko na plecach, fajnie sie nosiło, tańczyłysmy po domu gdy sprzątałam :D
hej Olu - mam pytanie naiwnej poczatkujacej... : co to znaczy ze chusta nie jest złamana?
Ja tez mam rapalu, nową, odupioną od naszej koleżanki forowej. Dziajaj przyszła, było pierwsze motanie, zdjecia mam w albumie. Mąż tez sie interesi tą chustą i mówi, ze chodzi wniej będzie a jakże:-D możesz zerknąc i napisac na pw czy ok ? ja się martwię, że nóżki nie do końca są ok, że coś tam je gniecie... poza tym chyba niepodociągana, ale to pierwszy raz, pozdrowionka!
Rapalu to decha, gdy jest nowa to jest sztywna i twarda, ciężko się wiąże. W miarę używania, prania, prasowania mięknie, czyli łamie się.
Z tego co widzę na zdjęciach to kieszonka jest za mało dociągnięta, dzieciątko za bardzo od ciebie odstaje. Kolanka wyżej, by pupa bardziej wpadław chustę. POczytaj o motaniu kieszonki, są instrukcje krok po kroku. Cieszę się, że tu jesteś, macie śliczne maleństwo :D
...
Witaj Olu
Jestem ciągle pod wrażeniem twojego motania z Rapalu, choć moją mam od roku to ciągle mi coś z nią nie tak a z sentymentu nie moge się jej pozbyć. A od kiedy kupiliśmy mietka Nubikowego zapomniałam o niej :) Z racji wiosny MT zaczyna być za "ciepły". I dziś zamotaliśmy kieszonkę i o dziwo wyszło idealnie i bardzo baaaardzo wygodnie (w przeciwieństwie do już wrzynającego mi się 2x).
Jesteś moją inspiracją do plecaczków (których znienawidziłam).
Poproszę o więcej inspirujących zdjęć.
Pozdrawiam
Olu, pięknie wyglądacie w tym Japanie:D
Super ekstra!
Miłego noszenia!
...
Olu, jaki piękny plecaczek z pięknej chusty! to wełna czy jedwab? ja co jakiś czas próbuję plecak z krzyżem, ale niestety coś nam nie wychodzi i małej też nie pasuje, pozostajemy na razie na prostym:)
Normalnie pięknie wyglądacie :) Chyba zaczniemy (może nawet od jutra) plecakowanie na POWAŻNIE :)
Pozdrawiamy
Ola super fotki!:-) a mała Twoja jaki słodziak:-D
Olu, piękny plecaczek, zdjęcia też:D
To Japan z wełną, super chusta :D Plecaki rządzą :D
...