Za tydzień obwieszczę światu moją firmę i nowoczesne, piękne, pełne życia i kolorów MT :) i z kapturkami wedle waszych instrukcji. Dopieszczam juz szczegóły, webmaster też ma niemało roboty :)
Wersja do druku
Za tydzień obwieszczę światu moją firmę i nowoczesne, piękne, pełne życia i kolorów MT :) i z kapturkami wedle waszych instrukcji. Dopieszczam juz szczegóły, webmaster też ma niemało roboty :)
OT To jak będzie ten nowy model do testowania, to ja poproszę ;-)
Testowałam zielonego.
Pierwsze wrażenie po wyjęciu z koperty: w ogóle niesprany wzór, po tylu testujących! Paski może trochę "rozmyte", ale to chyba taka ich uroda, natomiast wzór komiksowy jak żyleta, intensywna czerń i nieskalana biel.
Mojemu mężowi podobał się bardzo, a on wybredny jest.
Nosiło mi się świetnie, pasy wypełnione jak dla mnie idealnie, nie lubię, jak jest za dużo wypełnienia. Wszyte pod kątem, który mi bardzo odpowiadał, nic mi się nie wrzynało, mt świetnie leżał.
Nośność super. Z przodu czy z tyłu, ciężaru nie czułam w ogóle. Zero problemów przy wkładaniu na plecy. Super się dociągał! Pierwszy raz czułam to w mejtaju.
Materiał IMO super, wygrywa ze sztruksem.
Saszetki nie używałam, ale ja nosiłam z tyłu tylko po domu.
Kapturek by się przydał. Torebka na mt również.
Zagłówek miękki (albo zmiękł, albo ja mam inne odczucie twardosci;-)).
Bardzo mi sie podobał wizualnie i pod względem użyteczności. Daję mocne 5:thumbs up:
Dziękuję za możliwość testowania!
:D:D:D sczerzę się radośnie :mrgreen:
Przypomniałam sobie o zaległej opinii,więc uzupełniam wpis ;)
Mietek bardzo nam się spodobał ;o)
Uwielbiam czerwony kolor,do tego oryginalny komiksowy wzór,więc wygląd super!
Szelki wszyte pod dobrym kątem,dzięki czemu mój spory już synek miał bardzo wygodnie ;) Ze zdziwieniem stwierdziłam,że panel nie jest większy od naszego MT,a przez to wszycie szelek był jakby obszerniejszy i lepiej otulał malca ;p
Nosidło lekkie, łatwo mogłam dociągnąć pasy,a węzełki zgrabne ;)
Saszetki nie użyłam. Kapturek byłby bardzo przydatny,szczególnie gdy dziecko zasypia na plecach..
Dziękuję za możliwość testowania ;o)