świetny! czekam na fotki w akcji!!!
Wersja do druku
świetny! czekam na fotki w akcji!!!
super, że jednak Kleinsmekker:) Ja mam podaegi Kleinsmekkera i jest to absolutnie genialne nosidło. Kombinacja kolorystyczna jedyna w swoim rodzaju, jest świetnie wyprofilowany, super nosi.
E2E na razie dla Was faktycznie za duży. On pasuje dla około póltoraroczniaka, przy duzym dziecku nieco wcześniej.
Oby udalo Ci sie splacic wczesniej zatem :) masz jakies torebki na zbyciu? moze wespre:cool:
Edit zbaranialam - ktory modeli kupilas?
Sunvill,ja bym bardzo chciala miec torebki na zbyciu ale one ida jak woda,spoko szybko splace bo mam kilka zamowien (3 torebki dla brytyjskich mam i splacony:)),maz nadal nie rozumie zakupu ale juz siedzi cicho.A wybralam ten model,sara http://www.kleinsmekker.dk/product.asp?product=465 a w zasadzie to on wybral mnie,bo takiego ks bardzo trudno kupic nowego.
No grunt, ze cicho siedzi ;) MT sliczny - no to czekamy cierpliwie na foteczki jak juz go bedziesz miala w swoich lapkach;-)
Jest juz w drodze!
Godzinke temu listonosz przyniosl mi to cudo!Akurat przed drzemka Mikiego,wiec moglismy wyprobowac.Pierwsze wrazenia bardzo pozytywne,lekko rozszerzajace sie pasy sa genialne,nie sa super mocno wypelnione a jednak milusie i wygodne!Nosilismy sie z przodu,zobaczymy pozniej jak na plecach,pasy sa dlugie,wiec spokojnie mozna zawiazac tybetana wiec jestem pozytywnych mysli..Musze go tylko wyprac,bo nie po mojemu pachnie,troche po brytyjsku wyslac nosidlo/chuste nie piarac uprzednio:hide:.
Fotki szybkie,pewnie w weekend meza zaciagne do lasu czy cos,to beda w akcji.
prze-piek-ne! niech sie super nosi!
o ja pierdziuuuuuuuuuuuuuu!!! cudo!!!
ja niemoge,ale cudny!!!!ale odrobiony-igiełka!!!!! doczekalas sie,kobito,na przekor wszystkiemu a nawet strajkowi poczty:)
Chyba juz dzis nie strajkuja:).
szczękę zbieram z podłogi....
Pewnie wyjdę na ignorantkę i lepiej żebym się w ogóle nie odzywała :hide:
Nosidło jest oczywiście przepiękne ale nasze dziewczyny też potrafią tak szyć, że szczęka opada. Naprawdę ono jest takie wyjątkowe?
Cudny! Kratulacje Izo, niech sie dobrze nosi.
OT: do ktorego lasu sie wybierasz? tak pytam o stare strony;-)
E tam od razu na ignorantke.Pewnie,ze dziewczyny potrafia pieknie szyc,ale to juz takie dla mnie troche gadzeciarstwo jest,miec sobie kleinsmekkera i klaskac uszami z radosci:),takie:raz sie zyje itp...
Lindo,do lasu ktory mamy zaraz kolo domu na Chells Manor i ktory prowadzi do parku na Great Ashby.
CUUUDEEEŃKOOO!!!
Zdegradowany jak mniemam? Cudny efekt! No i to dopracowanie szczegółów!
Bardzo ladne :) klaszcz klaszcz uszami a co! ;) czekamy na fotki w akcji - chyba, ze sie skusisz zabrac na wycieczke do Londynu, to ja Wam cykne ;)
najważniejsze spełniać swe marzenia, noscie sie długo :)
i sprawdz dokładnie stan pasów, wszak o bezpieczeństwo ukochanej pociechy chodzi :)