-
Dzieki:oops: mam jeszcze kilka ujec ale wygladam jak przyslowiowe pol d zza krzaka:hide: Moj facet nieczesto sie dotyka mojego sprzetu fotograficznego, a jak juz to zrobi to nigdy mi nie strzeli takiego kadrowania, jak bym chciala ;) wybredna jestem ;) ale przegladne te fotki jeszcze raz, moze sie jeszcze cosik znajdzie ;)
-
-
Sunvill
manduca manducą, ale to Ty na tych zdjęciach przykuwasz wzrok:oops: No śliczna jesteś. I te kolczyki...
chyba mój mąż za dużo pracuje:-) a za mało jest w domu
-
pasują Ci te kolce moja droga, baaardzo! :)
-
No kurczaki dziewczyny dzieki za mile slowa! :) ale mi sie humorek poprawil:p
-
Zdjęcia fajne, Manduca cudna a Ty zjawiskowa
Na pocieszenie mój mąz też zawsze stopy obcina na zdjęciach :hide:
-
Znam ten bol - jak poszlismy lazikowac po ruinach poprosilam go - tym razem zrob zblizenie :P tia - wyszlo ani to zblizenie, ani ujecie z daleka :twisted:
-
super wygladacie :thumbs up:
:op:ten górny kolczyk - nie przeszkadza Ci, ze go masz w polu widzenia? tak z ciekawosci pytam
-
Dzieki wielkie Britta :)
Niebawem dostawimy foteczki ze spacerkow z Olive grove mam nadzieje ;) czekam, czekam:cool:
A kolczyk wcale nie przeszkadza:Dchyba to kwestia przyzwyczajenia. W kazdym badz razie nie widze go ;)
-
Pytanie techniczne:rolleyes:
jak sie zabrac za pranie owej manduki??
Wrocilysmy z wakacji-jest nieco przykurzona:rolleyes:
woda twarda jak cholera-jak ja wsadze do pralki wyjdzie siwa:/
oddac do pralni??
poradzcie!
-
Hmm w sumie dobre pytanie - wiesz ja swojej jeszcze nie pralam, ale jesli istatnie masz takie watpliwosci co do twardosci wody, to moze lepiej dac do pralni.
-
to ja sie pochwale, ze tez jestem szczesliwa posiadaczka tego cuda!:bliss:
mimo. ze sie zarzekalam ze to nie kolor dla mnie
jest sliczna!
-
SUNVILL, jestescie po prostu zja-wis-ko-wi!!!!!!
Wyglądacie cudnie. JA mam manduce sweet buterfly, ktora do Was by zupełnie nie pasowała, w tej wygladacie cudnie,cudnie!!!!!!
-
-
piekna :P
i tak jej teraz nie kupie, nie kupie, nie kupie... :P
-
-
świnia, świnia :P
no kupię ją, kupię. jak sięz innych rzeczy wypłacę :D
lepiej powiedz gdzie kupiłaś taki piękny pasek do aparatu :)
-
:mrgreen:
kupuj, ladna jest i sie fajnie prezentuje, a z tym brudzeniem to niekoniecznie problem - ja swojej ani razu jeszcze do pralki nie wrzucilam:lol:i wyglada ok
a pasek tu: http://www.myfunkycamera.com/store/Default.asp
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Sunvill
osiolkowi w zloby dano...
:D
na szczescie nie mam chwilowo nikogo w USA :D ufff
-
Ona wysyla na caly swiat:twisted: