-
Dzieki serdeczne za szybka odpowiedz :)
W takim razie chyba na poczatek kupie jakas uzywana Didymos. Tylko nie bardzo sie orientuje: rozmiar 6 to jaka dlugosc? I jescze jedno z tego co wiem, sa rozne rodzaje chust Didymos. Czy sa duze roznice miedzy chustami pasiastymi, indio, a splotem zakardowym?
A moze jakies sugestie gdzie najlepiej szukac uzywanych chust? Z tego co widze na
-
jeszcze jestem wsciekla na te babe :evil:
kurcze ta papryczka mi chodzi po glowie 8))
alanis widze ze tez sie pozno zdecydowalas, ciekawe jak nam pojdzie
i tez jestem ciekawa czy dziewczyny poradza cos do zrodla zakupu uzywanych bo na allegro pustki
-
i tez jestem ciekawa czy dziewczyny poradza cos do zrodla zakupu uzywanych bo na allegro pustki
-
-
-
-
Niestety pozno, pozno, ale ostatnio sie dlugo zbieralam... Dzis juz sie wzielam do poszukiwan, bo pokazal sie pierwszy zabek i caly dzien musze Mala nosic, inaczej jest rozpacz.. Mysle, ze chusta bylaby wybawieniem.
Pluje sobie w brode, ze tak dlugo sie zbieralam... Ehh
-
hehe widac mysza, ze bardzo cie nerwy ponosza bo tyle razy posta wyslalas :wink:
didek rozm 6 to 4.6 m , roznice sa miedzy paskami, indio i zakardem. ja najbardziej indio lubie, ale paski ladniejsze :wink:
uzywki sa u donkaczki nz blogu do kupienia http://chuscianyzakatek.blogspot.com/
-
no tak :roll: jakies problemy z wyslaniem mialam.....
amazons? gdzie znajde fotki jakies?
-
no dziewczyny jeszcze tutaj macie chustostragan przeciez :D
i wisi na nim ta czekoladowa cudna babylonya, cieniutka na lato i sliczna do tego. i cena uwazam bardzo atrakcyjna.
sama bym z checia ja wzięła, gdyby nie to ze kasy brak :roll: no i jak wytłumaczyc zakup kolejnej chusty małzowi, hehe..
-
zerkne na te bb
i ostatecznie musze sie zdecydowac bo gadam gadam a chusty nie zamawiam :wink: moze gdies w glebi serca boje sie ze maly jej nie polubi ale co tam
nie moge znalezc fotek chusty amazons :(
-
i fajna ulli jest chyba dalej aktualna :) tez okazja :D
-
tak sobie draze temat jeszcze przed ostateczna decyzja
- co z tymi amazons sa u don kaczki ale bez fotek, ma ktos?
- a girasol? http://www.allegro.pl/item322919965__ch ... a_cd_.html lepsza by byla niz nati?
-
-
bardzo dziekuje
co prawda teczowy girasol boski ale zostane przy pierwotnych waszych radach i moim wyborze czyli nati colorado
podobno pierwsza mysl najlepsza
-
colorado zamówiona :D
ciekawe czy do czwartku dojdzie....