Czemu dolne pół chusty jest puste?
Wersja do druku
Czemu dolne pół chusty jest puste?
hmmm, bo pod tylek leci? nawet nie zwrocilam uwagi.
Drzewa ładniejsze. A te exclusive to jeszcze będą tak?
E tam z wełną, z mithrilem będzie :lool:
będzie nosić jak sam froda!
Z tych wszystkich to tak jak Wam podoba mi sie Gondor i to cudo ostatnie. Ale nie na szału jakoś. To znaczy pięknie są, ale bym chciała chyba coś więcej :) Ja bym obstawiała ze coś dadzą tez z lnem i z wełna jeszcze. Zawsze wypuszczają na zimę wełenki i taka kolekcja aż sie prosi o mocne nośne chusty.
Sent from my iPhone using Tapatalk
na tle dwoch poprzednich koszmarkow to nawet nienajgorzej, ale kupic bym nie kupila. choc kolory to ma moje...
Podobają mi się pierścienie, kolorystyka super! To teraz niech jeszcze dadzą nazgule :)
a widziałyście najnowszą? no...ładna jest:) Galadriel Mallorn. Taka niezwykła i nieprzeciętna kolorystyka nie?
najlepsze są chustowe skarpety mikołajowe? ho ho ho...:D
https://elasticbeanstalk-us-east-1-8...aby-wrap5.jpeg
moje wyobrazenie Srodziemia zdecydowanie niewspolgra z wyobrazeniem projektanta/ow Oschy... choc jak patrze na ceny, to moze cale szczescie, ze nie wspolgra... (6 kosztuje 175 funtow...)
i pierscienie sa w nowej kolorystyce
https://elasticbeanstalk-us-east-1-8...aby-wrap5.jpeg
O, dzięki natala za update. Ja już zwatpilam, załamalam się i mi się nie chciało.
Ta galadriela to był mithril.
ten elfi SN ma miec jeszcze jedna wersje kolorystyczna. pewnie wszystkie wzory tak machneli, ze po dwa kolory.
ja jestem dodatkowo wkurzona, bo sie napalilam na polski preorder, mialam tam wymarzona chuste w skladzie i kolorze. potem zrobili ten szum o LoTR, wiec sie nie zapisalam na ten preorder, liczac, ze rpzeciez kolekcji z wladcy nie mozna zepsuc (no... chyba, ze Nati ;) ). i pupa. preorder nie wypalil, bo za malo chetnych, a chusty z wladcy nie ma, bo sa albo brzydkie, albo sklad jakis z kosmosu.
Mi się elf bardzo podoba, ale mam starry night podobną o tym samym składzie. Inny (szczególnie triblend) może bym wzięła, aczkolwiek biała strona nie powala. Trzy ostatnie są cały czas na stronie sklepu, co świadczy o tym że szału na kolekcję nie ma :ninja:
Pmijajac wzory i kolory, co to jest za wezel na tym ostatnim zdjeciu? To ma byc tak pojedynczo przeplecione?
Przesuwny chyba?