...ja pod Gdańskiem w Kolbudach...sama jestem:(
Wersja do druku
...ja pod Gdańskiem w Kolbudach...sama jestem:(
Mi Kolbudy nie obce, bywam, ale wtedy dzieć w aucie raczej :)
To mogłam być ja z moim mężem i dziewczynkami:lol:. Starsza w MT (tullimy - moje śliczne nowiutkie morelowe) a młodsza w wózku - kocyk miała zrobiony z chusty - tak na wypadek gdyby poczuła "wózkowstręt" żebyśmy mieli ją w co zamotać.
W Juracie byliśmy na spacerku a jesteśmy we Władysławowie do 4 lipca. Do Gdańska się wybieramy i do Sopotu również, ale to wszystko zależy od pogody.
A czy to nie Wasza rodzinka spacerowała dziś po Gdańsku?
Najmocniej wieje na Obłużu, Przymorze wysiada:) wiem, bo tam mieszkałam... ia tu tylko raz widziałam mamę z nosidełkiem, ale nie wiem czy to nie było wisiadlo...
jak spotkam chuścioszka to się ucieszę!
Świnoujście - turyści zjechali - a my wciąż sami ... (masa wózków, dwa wisiadełka ...a chusty ani widu ani słychu)
To znowu my :hello:. Zuza na moich plecach w MT a Zosia w wózku. Ja miałam się zatrzymać ale akurat zadzwonił telefon i mi umknęliście. Pozdrawiam serdecznie. Może się jeszcze spotkamy:).
My już wyjechaliśmy niestety:frown no szkoda.
Może kiedyś. Ale miło było kogoś spotkać (nikogo więcej nie widziałam) fajnie wyglądaliście :thumbs up: a Twoja Zosia jest w wieku mojego Julka:D
pozdrawiam również:D
My byliśmy od 15 do 27 :)
spotkałyśmy się z Basią bprusek w Karwii, w Dąbkach widziałam z samochodu rodzinkę - po jednej sztuce w chustach u Mamy i Taty plus trzecia sztuka na barana u Taty niosącego jeszcze wielki plecak :)
A nosiło nas w różne miejsca - i Mierzeja Wiślana była, i Trójmiasto i Hel. A to wszystko w Kalahari i Czerwonym Bambusie :)
A znacie Dąbki koło Darłowa? Wybieramy się w sierpniu, może ktoś jeszcze będzie?
My będziemy się nosić nad morzem od jutra:) głównie po Juracie, ale pewnie można też nas będzie zobaczyć i w Jastrzębiej i w Dębkach, i w Helu, i w Gdyni... a może jeszcze gdzieś nas zaniesie?:D
My dzisiaj - zaraz - jedziemy do ZOO do Gdańska a w drodze powrotnej Sopot odwiedzimy. Może kogoś spotkamy:)
A ja dziś wybywam na Przymorze, ale planuję wracać wzdłuż plaży, więc może kogoś spotkam po południu :)
my od czwartku będziemy się nosić w okolicach Kołobrzegu
Ja chce nad morze i to juz! tam przynajmniej chlodniej!
teraz już pewnie chłodniej:) burza za oknem:D