Dla mnie super, kocham takie folkowe klimaty, ale juz słyszę mojego męża: kwiaty mam nosić?? Osobiście chciałabym zobaczyć efekt końcowy zanim kupię :)
Wersja do druku
Dla mnie super, kocham takie folkowe klimaty, ale juz słyszę mojego męża: kwiaty mam nosić?? Osobiście chciałabym zobaczyć efekt końcowy zanim kupię :)
no właśnie ja też... a ponoc i inne wzory maja byc ;-)
Baryczka myślę, że jakby Ci się nie spodobała, to na pewno nie będzie problemu ze sprzedażą.
Warunkiem zakupu jest wpisanie się na listę do jutra (oprócz kilku innych do spełnienia :) )
Wpisanie się na listę nie jest jednoznaczne z tym, że MUSISZ kupić :) oglądasz foto produktu końcowego i... kupujesz, bądź nie :)
Zmówiłyście już?? Ja się ciągle waham...
to chyba też się zapiszę :)
Mi też się bardzo, bardzo podoba, choć trochę mało oryginalna :) le gdybym mogła, to bym brała :)
Pokażecie jakie były inne typy?
Jestem bardzo ciekawa efektu końcowego...
Nie widziałam projektów ale po tym co pisałyście myślałam, że wygra coś bardziej oryginalnego, czego jeszcze nie było...a te kwiatki za bardzo kojarzą mi się z modelem folk art. Szkoda bo rozglądam się za nosidłem :p
Kochana, myślę że piszesz o "Nocy Świętojańskiej" :) Fakt, piękna!!! Ale... tu zdecydowała właścicielka firmy...
Odmówiła szycie kilku sklepom exclusiva dla nich i.... Ja nie wyobrażam sobie, że komuś odmawiam, a później i tak z tego szyję komuś innemu :)
Sporo tkanin było gorszej jakości - Ekipa Tula o tym wie, my nie :) I to, że ktoś szyje jedno, czy pięć nosideł z danej tkaniny nie oznacza, że Ula chce ryzykować, że nosidła się zniszczą z powodu kiepskiej jakości tkaniny na panelu...
To byłby faktycznie "exclusiv" :P
Z resztą, zapraszam na FB do naszej grupy, są komentarze, wyjaśnienia..... Jeśli ktoś jest zainteresowany.. przeczyta sobie :P
franciszka tak piszę o Nocy Świętojańskiej. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Są inne nosidła, które można uszyć na zamówienie :mrgreen:
Otóż to. A że materiał już znalazłam, zostaje mi go zakupić i wysłać na szycie ;-)
Ja polecam nosidła Pani Olo. Mam 2: hybryde i ergo z chusty, oba super. Jej strona to My Owl Town.
Ta zwycieska Tula mi sie bardzo podoba, ale co z tego skoro w Tuli po 5 min mnie plecy bolą :(
magnus chcę spróbować u Doux-Doux, bo cenę ma w miarę, a nosidła mi się podobają. Mam nadzieję, że spełni moje oczekiwania.