nieprecyzyjnie się wyraziłam - park w helenowie koło dworca pólnocnego - to chyba są bałuty?:)
przyszły tydzień jak najbardziej pasuje mi, zielonej chustonówce;) i jestem raczej elastyczna co do konretnej daty
Wersja do druku
nieprecyzyjnie się wyraziłam - park w helenowie koło dworca pólnocnego - to chyba są bałuty?:)
przyszły tydzień jak najbardziej pasuje mi, zielonej chustonówce;) i jestem raczej elastyczna co do konretnej daty
A ja koło parku hellenów uczelnie mam :)
I bartek mój tam mieszka :)
To może też wpadnę jak będe akurat w okolicy :)
Helenów to bardzo blisko mnie:)
Mnie też pasuje!
Mam nadzieję że uda nam się dopasowac terminy:)
Cytat:
Zamieszczone przez Aneczka
Andzia jestem za!!! Tylko blagam o pw jak juz bedzie cos wiadomo bo trace czasami rozeznanie co i kiedy!!
ale bardzo bardzo chetnie :D :D :D
nowe pieluszki przyniose :applause:
Witajcie zŁodziejki :) mam straszny sentyment do Waszego miasta, jednak 5 lat studiów swoje robi... Bałuty, Helenów, Lumumbowo ... Hmmmm... wspomnienia znów wracają, chyba sie trzeba w podróż sentymentalną wybrać...
Parku Helenów nie znam, choć wiem gdzie jest :) Chętnie się spotkam ale przyznam, że wolałabym w weekend, bo w ciągu tygodnia mam malucha pod opieką i jeszcze nie oswoiliśmy się ze sobą na tyle, żeby podróżować gdzieś dalej. A plecaczki możemy ćwiczyć do woli :D
Andzia
to może przyszła sobota jkaoś tak koło południa?
A Helenów to nie środmieście?
Zresztą nieważne, fajnie będzie Was spotkać :fire:
Może nawet męża namówię 8))
może i mnie się uda :lool:
I mnie!
Chrzanić sesje :P
Jak sobota to może i ja dam radę :)
A może park julianowski to bardziej bałuty niż helenów...I jest super plac zabaw dla starszaków :)
ja tez za julianowskim raczej :oops: Choc placu zabaw chyba tutaj nie ma. Ciekawe jak jest w tej czesci po drugiej stronie Zgierskiej -niedaleko tego osiedla blokow? Tam chyba zrobili cos fajnego ale na bank nie wiem bo nie bylam.
Ale jak sie umowicie w parku sledzia to tez dotrzemy!
Tylko ze w weekend to dzikie tlumy tam beda i zulernia srodmiejska....
A tak w ogole to kiedys musimy zorganizowac wypad do Arturowka :jump: Tam to jest super! Sam las, mozna sie wspaniale z dzieciakami rozlozyc na trawce nad woda i zazywac sloneczka :jump: A potem nawet pojsc na kielbaske z grilla do lesnej knajpki. No i kajaki maja
Pola w julianowskim w sumie blisko zgierskiej jest plac zabaw ładny :) Chodziliśmy tam z Andziowymi dziewczynkami :)
ojej faktycznie! Dopiero jak Ciebie czytalam to stanal mi przed oczami :lol:Cytat:
Zamieszczone przez grizolda
No to i plac zabaw mamy, to co -Julianowski?? :mrgreen:
to może niech będzie park śledzia, nie Helenów? Chyba łatwiej będzie dorzeć ze wszsytkich zakątków Łodzi :)
I mnie też z mojego Pipidowa, bo na plac wolności autobus mam. A jeżeli mąż nie da się wyciągnąć, to do Julianskiego będzie mi w sumie dużo trudniej dojechać...
W parku Śledzia też jest fajny plac zabaw. I tam, koło pomnika wcale żulerni nie ma:)
To co, Park Śledzia , sobota 12???
Mój PARK !! :lool: Dziewczyny, przybywajcie!Cytat:
Zamieszczone przez Aneczka
Tak tak, żulerii w ogóle nie ma :wink:
Co do palcu zabaw - nie jest to szczyt marzeń, ja go osobiście nie lubię :evil: , ale ten w Helenowie jest zdewastowany (a był naprawdę fajowy, bo drewniany cały). podobno ... ale to podobno, w parku promienistych (to jest jeszcze dalej na wschód za parkiem Helenówek czy Helenów, nigdy nie wiem jak się to nazywa) jest fajny plac zabaw.
właśnie doczytalam, że w piatek przyjeżdża formiechiere z pieluszkami. to może jednak park śledzia w pt o 16:30? Co Wy na to?
Już nie mogę się macania doczekać :hide: :fire: :fire:
Mąż mnie prześwięci :hide: :hide:
no słuchajcie, chyba, że połączymy to razem i na sobotę te macanki przeniesiemy :lol:
to ja głosuję za sobotą :)
Ja też za sobotą jestem !!!!!!
mnie się już wątki mieszać zaczęły chyba :rolleye:
Z Formicherie jestem wstępnie umówiona w Manufakturze, żeby dała radę znaleźć i zaparkować. Ona w ogóle ma z Aleksandrowa jechać, wiec Aneczka ... może byście się zgadały jakoś :hello:
Mnie sobota czy piątek wsjo ryba :)