Jeden Didymos z pewnością NIE! Apetyt na Didki rośnie wraz z noszeniem w nich!
Wersja do druku
Jeden Didymos z pewnością NIE! Apetyt na Didki rośnie wraz z noszeniem w nich!
dzięki za pocieszenie ;). nie powiem o tym mojemu M, bo by z domu mnie wygonił :lol: :lol: :lol: .Cytat:
Zamieszczone przez kajkasz1
prawda to :D czekam na kolejnego, ale storcze też wciągają :DCytat:
Zamieszczone przez kajkasz1
Hanti, a zdradzisz tajemnice... co zamowilas?
aniu,Cytat:
Zamieszczone przez Ania (wroba)
wlasnie sobie siedze i wypijam ktores juz z rzedu cappucinko z wieeeeeelka pianka:))) hania spi - -powiedz, czego mi wiecej do szczescia potrezba?? :D
kawka jest przeepyszna:) musze tylko dokupic jakas kawe bezkofeinowa, bo inaczej nadmiar kofeiny mnie zabije!!! :)
A ten ekspres cappucino robi????
bo ja marzę o takowym.
robi kawke cappuccino i latte :)))) obydwie sa idealnie przepyszne :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Ania (wroba)
No to napisz mi proszę na jakiej zasadzie to działa. Wlewasz od razu mleczko do ekspresu, czy spieniasz jakoś inaczej?
widze, ze chyba cie zarazilam swoja krowka:)
a wiec mniej wiecej wyglada to tak: do jednej czesci ekspresu wlewasz wode, nakladasz sitko i wsypujesz tam kawke. po czym skrecasz i dolewasz mleko. Mleko spienia sie samo, nie musze mowic jak fajna jest ta pianka:)
No to mnie zaraziłaś ;) To teraz poproszę o cenę i gdzie go mogę kupić.
kupilam tutaj:
http://www.galeriakuchenna.pl/index.php ... 789e413691
zamowilam w sobote i wczoraj juz dostalam, wiec ekspresik dostalam ekspresem :D
przy opcji "przelew" dostajesz jeszcze 3% upustu, jak sie okazalo :)
ma nadzieje, ze ty rowniez bedziesz z niego baaardzo zadowolona, u nas krowka nonstop jest eksploatowana :D
Dzięki Kasiu, na pewno go kupię, tylko się zastanawiam czy już teraz, bo jak będę karmiła to ani kawy ani mleka niet :(
[quote="Ania (wroba)":7vi446ev]Dzięki Kasiu, na pewno go kupię, tylko się zastanawiam czy już teraz, bo jak będę karmiła to ani kawy ani mleka niet :(
Kasiu ile dałaś za przesyłkę, bo nie wiem którą opcję wybrać?
Już kupiłam :lol: Na poprawę dzisiejszego humoru :)
wiedzialm wiedzialam wiedzialam, że dlugo nie wytrzymasz:)))
teraz zycze szybkiej dostawy krowki do domu i mam nadzieje, ze na jakiejs wirtualnej krowkowej kawce sie spotkamy?? :)
Krówka wygląda bosko :)
Jak ją zobaczyłam to zapałałam żądzą :D
[quote="visenna2":s74k71h3]Krówka wygląda bosko :)
Jak ją zobaczyłam to zapałałam żądzą :D
Chustowo to jeszcze marzę desperacko, od miesięcy, o jednej rzeczy, która nigdy przenigdy nie będzie mi dana (no, chyba że wyprzedam cały swój stosik i dołożę becikowe:) :
http://www.hipbundles.com/category.asp?brand=12
Jakis czas temu natknelam sie na te stone, Amautiki sa piekne, ale cena tez piekna :( Ach pomarzyc sobie mozna...