-
Pieluchować wielorazowo zaczęłam dopiero ostatnie dziecko, przy trzecim sie wahałam , ale nie ogarnęłam tematu ( nie trafiam na to forum:-( ). Następnego pewnie nie będzie , ale tak myśle ,że też bym pieluchowała od początku. W ciąży bym sobie nakupowała maleńkich śliczności . . Teraz już wiem co lubię i które firmy mi odpowiadają .
-
ja na pewno wielo (może z małymi przerwami na jedno) ale zdecydowanie wielo, bo je kocham (głupia jestem ;) )
więc kocham wielo, chciałabym wypróbować nowości i nie wyobrażam sobie zapakować dziecia na stałe w jednorazówki !
moje dzieci odpieluchowały się w wieku 2,5 i 3 lat, więc wyobraźcie sobie siebie w jednorazowych podpaskach 24/h przez 3 lata non stop... okropność!
zdecydowanie wielo od urodzenia/wyjścia ze szpiatala z przerwami na wyjazdy/urlop
-
no to dopiszę się do mam stosujących wielo.... wyjątek stanowi urlop (pod namiot jeździmy) i biegunki (miałam takie przy Franku) tym razem zacznę od wyjścia ze szpitala, jestem ciekawa czy udźwignę temat częstych kupek....:ninja: nakupowałam noworodkowych ślicznych otulaczyków i małych bambusowych skaładanych, prefoldy i inne śliczności mam nadzieję że dam radę :)
-
wielo, zdecydowanie:) tak mi strasznie przykro, ze nie mam kogo pieluchować...:beat: