Sama musisz wybrać co dla Was bedzie najlepsze :idea: :hello: , na początku też nakupowałam wszystkiego :rolleye: , a teraz już wiem co musze dokupić, a co na bazarek pchnąć :P
Wersja do druku
Sama musisz wybrać co dla Was bedzie najlepsze :idea: :hello: , na początku też nakupowałam wszystkiego :rolleye: , a teraz już wiem co musze dokupić, a co na bazarek pchnąć :P
Olapio oczywiscie piekny zestaw. :love: :applause: Nie przejmuj sie opiniami, bo kazda osoba woli co innego. I to co jeden zachwala, inny nie jest zadowolony i zachwala co innego. :mrgreen: Ty czekasz na swojego maluszka to na razie mozesz tylko ogladac. Jednak juz niedlugo sprobujesz jak to jest. :wink:
Jestes super zaopatrzona. Zazdroszcze ze mnie nie bylo dane czekac na mojego maluszka z taką wyprawką. My zaczelismy dopiero jak maly skonczyl 3 miesiace, bo dopiero wtedy dowiedzialam sie ze cos takiego jak wielo istnieje. :jump:
A jak juz twoj pieluszkowiec pojawi sie na swiecie to dopiero bedziesz miala radoche z tych wszystkich slicznosci. :wink:
Jutro wylatuje do was paczuszka ode mnie. :kiss:
p.s.
Jak mozesz to moze sfotografuj tą swoją wyprawkę, aż miło będzie popatrzec. :D
Yetta, sfotografuje jak juz wszystkie pieluszki do mnie dotra bo czekam jeszcze na 3 przesylki. W przyszlym tygodniu strzele zdjecia :)
tak samo i ja :lol:Cytat:
Zamieszczone przez madzik0711
http://picasaweb.google.no/noriska/Drop ... seHicjTeg#
Noriska, ile ty masz tych chust :szok: :szok:
:op:
Z chustami jak z pieluszkami. Trzeba sobie rozne poprobowac by wiedziec co sie lubi :) I ja juz wiem choc kosztowalo to troche wiecej niz planowalam :evil: :jump: Na szczescie z chstami jak z pieluszkami - mozna sprzedac :lol:
Ładny róznorodny zestaw :D . A ze dziewczyny marudzą- to norma- kazda z nas lubi co innego inne pieluszki to i trudno dogodzić wszystkim.Cytat:
Zamieszczone przez Olapio
Ja sie zastanwiam co dla mojego maluszka w drodze, więc wątek mi się bardzo przydał- dzieki!
No i ja czekam na foty.
dzis przyszla ostatnia paczka
Oto moje pieluszki:
http://images46.fotosik.pl/132/0b8716d08c565242.jpg
gora: kieszonki
2 rzad: otulacze
3 rzad: formowanki
4 rzad: AIO
do tego oczywiscie bedzie jeszcze tetra :)
No prosze pieknie :applause: :thumbs up:
My sie pieluchujemy juz 3 miesiac i chyba tyle nie mamy :wink:
Ale cały czas sie pomalutku dorabiamy 8))
dziekuje bardzo :)
to teraz kto mi powie jak je mam uprac? Czy one mi nie zafarbuja? wiem ze granatowy mis nie farbuje ale te itti bitti? czy moge wszystkie razem wrzucic w proszku do prania lovella z dodatkiem bio-nappy fresh i wstawic na 60 stopni? lub otulacz bambinexu zielony?
Mnie ib nie farbuje, piore razem z innymi, a inne pieluszki nie wiem, bo nie mam :wink:
Ja ppiore na 60 stopni w 1/3 zalecanej dawki proszku+nappy fresh wg zalecen, potem wlaczam jeszcze 1płukanie i już :mrgreen:
To fioletowe w górnym rzędzie to wonderoos?? jak to ma się zmieścić na maluszku? Jak tylko przymierzysz na noworodka to dja foty jak taki Mały Berbeć będzie wyglądał! mam wątpliwości czy Mała sie nie "utopi" w pieluszkach- mam zamiar-hehe-zamiar pieluszkować od powrotu ze szpitala..
Ja też uważam ,że wątek bardzo fajny, też zmieniam zdanie i dokupuję co chwilka:)
Piękny stosik Olapio :thumbs up:
Tyle tylko, że to wszystko mało :lol:
dorzuć jeszcze górę tetry i innych wkładek, bo przy noworodkowym sikaniu/kupkaniu szybko braknie tych cudów.
Pondo - tak to wonderoos ale nie jest pospinana wiec wyglada na olbrzymia
Landa - chce kupic jeszcze 30 sztuk grubej tetry (wiem, wiem nieekologicznie) i jeszcze z 10 flanelowych wiec chyba starczy?
mam jeszcze sporo wkladek i sama sobie jeszcze poszyje ze starych recznikow itp
Olapio piekny zestaw. :love: :mrgreen:
Myślę, że śmiało mozesz wszystkie wrzucić do prania. :jump:
Tetra nieekologiczna, ale o niebo lepsza niz jednorazówki, także luzik, nie stresuj się. :kiss:
Najbardziej ekologiczna tetra to ta ktorą nasze mamy przechowywaly- spytaj swojej mamy może ma. Moja tesciowa dostarczyla mi ponad 20 sztuk grubej ponad 30- letniej tetry :lool:Cytat:
Zamieszczone przez yetta
A stosik super!
Mozesz powiedzieć jak sie która formowanka nazywa- pierwsza poznaję motherease, 3-bambinex a reszta?
Olapio, ja wolałam tetrę albo frotę od flaneli.
Tyle tylko, że frota po jakimś czasie staje się szorstka i trzeba kombinować jak zmienić ją z wersji papier ścierny w puch 8))
Weraho
1 - motherease
4 - babykicks
2,3,5- made by alajakubiak :)
A tetry niestety nikt u mnie nie przechowywal, chce kupic ta najgrubsza (ponoc jest ok) z allegro
jak zepniesz na maksimum wszystkie napy i włożysz mniejszą wkładkę to Wonderoos nie wygląda już na takiego olbrzyma.
a zdjęcie umieść w stosiki pieluszkowe.
Bardzo ładny stosik :D
tak tak, umiesc zdjecie twojego stosiku tutaj viewtopic.php?f=17&t=6945&st=0&sk=t&sd=a :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez stokrotka.a