Ja nie Mart, ale sie wypowiem8))
Mam 10 formowanych i 7 kieszonek. Wystarcza. Pranie robie co 2 dzien, zeby mi pieluszki zdazyly wyschnac (a i w wiadrze sie wiecej nie zmiescic)
:wink:
Wersja do druku
Ja nie Mart, ale sie wypowiem8))
Mam 10 formowanych i 7 kieszonek. Wystarcza. Pranie robie co 2 dzien, zeby mi pieluszki zdazyly wyschnac (a i w wiadrze sie wiecej nie zmiescic)
:wink:
spokojnie wystarcza:)
pranie średnio co 1,5 dnia...co 2 - jak wyjdzie. kieszonki bardzo szybko schną. jak jest awaria to lądują na grzejniku.
tylko u nas ostatnio więcej w użyciu różnych patentów - wkładka, wkładka w tetrze w otulaczu lub galotkach wełnianych.
przy ec, jeśli chcę pilnować zmiany co najwyżej po 2 siuśkach to duża formowana pielucha ma niewielki sens. chyba, że rano, kiedy młoda sika co 5 minut a ja nie chcę żeby się z tym za komfortowo czuła.... wredna matka jestem....
A ja nawet nie wiem do czego wiekszosc tych pieluch sluzy. :lol: 8))
Zazroszczę,ja mamz 60 pieluch tetrowych,więc je użytkujemy,na to już nic nie zakładam,jak przesika to zmieniam rajstopki.Sara ma 10,5 miesiąca,mam nadzieję,że latem zapomnimy o pieluchach.
zasadniczo do zasikania 8)) 8)) 8))Cytat:
Zamieszczone przez perfect-woman
był gdzieś na forum słowniczek pieluchowy - poszperaj :lol:
dobre.... :DCytat:
zasadniczo do zasikania Cool Cool Cool
dooobreee, ha ha
ja jak dziewczyny mi mówią, że się znam na EC to mówię, że jestem ekspertem od gów...ych spraw :lol:
A ja żałuje że tak późno się dowiedziałam o alternatywach dla śmiecioróbnych pampków.
[quote="lila4":og1qf3t8]Zazroszczę,ja mamz 60 pieluch tetrowych,więc je użytkujemy,na to już nic nie zakładam,jak przesika to zmieniam rajstopki.Sara ma 10,5 miesiąca,mam nadzieję,że latem zapomnimy o pieluchach.
Dodałam opisy co jest co na moich zdjęciach (dla tych, które oczopląsu dostają :D )