Gdzie? Od 5 minut odświeżam na zmiane lny, wiskoze bambusowa i na wszelki wypadek konopie i nie ma! :duh:
Wersja do druku
Gdzie? Od 5 minut odświeżam na zmiane lny, wiskoze bambusowa i na wszelki wypadek konopie i nie ma! :duh:
Mam w koszyku 4,2 i zastanawiam się czy chcę....
ja mam w koszyku 4,6 i też się zastanawiam
jest już tylko 4,6 i 5,2
ale słowo już średnio pasuje :D
edit: przez to ,że tak "wiszą" zaczynam myśleć czy na pewno je chce ... "chore" wiem:duh::duh:
ja się raczej zastanawiam czy mnie na nią stać :/
o, i już nie ma :/
Jakby ktoś chciał, mam na pewno na zbyciu 4,6 i być może 4,2, bo w sumie chciałam 3,6 ale uciekła mi z koszyka...
Sklep po stronie angielskiej miał przez pierwsze parę minut drobną usterkę. W wyszukiwarce pokazywał, że nic już nie ma, a było. To dlatego chwilę wisiały. Za to najlepsze kąski trafiły się Polkom. :)
o livada, weź mnie jakoś przekonaj, że nie jest to dobry wydatek na teraz ;)
Puściałam swoją 4,2. Niech służy temu, kto chciał jej bardziej niż ja. :D
jejeje :D
Mi się trochę nie podoba widoczne w tych fotkach na płasko rozmieszczenie rowerów. Ale cóż nie można mieć wszystkiego :P
Szkoda, że konkurs na wzór przegapiłam (chociaż i tak wyszły szybciej niż by się konkursowy mógł załapać), bo damskie miejskie bym zrobiła bardziej bajeranckie -szprychy jakieś szałowe-nie proste+ może koszyk z kwiatami(?) +męskie koniecznie szosówki. Ależ mam wizję właśnie:hide:
Ale i tak jest nieźle, ponad 2 lata noszenia dzieci czekałam na rowerową chustę:D
owieczka ja też, doszłam do wniosku, że bardziej będzie mi potrzebny jednak zlewozmywak i baterie do nowego mieszkania ;)
to kto mi teraz powie czy chce 4,6 czy 3,6 :bduh::bduh:
i mam 4,2 ok. cen do puszczenia !!!!
Pooooszły! W sklepie pusto.
suuuper motyw rowerowy :love:
Jakby ktoś chciał 4,2 albo 4,6 to piszcie do mnie na PW do wieczora, potem chyba anuluję zamówienie...
a ja już sama nie wiem czy brać czy nie :roll: wzór super, ale dokładnie w tym samym kolorze i składzie mam paradise eerida.... :duh: ehhh...
ja odpuszczam, więc jeśli ktoś ma ochote na 3,6 lub 4,6 poproszę o wiadomość
kupię na pewno rowery, ale w innej odsłonie ;) bo jeśli te podchodzą pod fiolet to tak średnio ;) myślałam, że są szare ;) a poza tym wczoraj poszalałam :D