a do mnie mea fuksja z wełną z bushidowych okazji ;) na przyszły rok już pewnie będzie ;)
Wersja do druku
a do mnie mea fuksja z wełną z bushidowych okazji ;) na przyszły rok już pewnie będzie ;)
a ja na storcza cafe czekam :)
Ja tez czekam, ale sie nie chwale na co;) jak dojdzie i sie spodoba to bede o tym dudnic:D
a ja czekam na MT od Madame GooGoo ♥
i ja czekam na listonosza :)
Ja też czekam... Natka w drodze :)
:heart: INKA:heart:
A do mnie lecą ślimaki aqua! Normalnie przebieram nogami, nawet na czarne gekony tak bardzo nie czekałam :mrgreen: Te ślimaki odkąd je na Klubie Kangura zobaczyłam, normalnie nie chcą się ode mnie odczepić :)
ja czekam na Iris i pozyczkowe eibe plus nino:mrgreen:
Dzisiaj mam wazne wyjście i gdyby tak eibe doszło to zadałabym szyku:cool:
A ja czekam na kółkową papryczkę :) Szukam zielonych zieleni ;)
ja czekam na sukienke wyslana 30tego priorytetem:(
Ja czekam na dmuchawce i rs holunderowego:) i jeszcze na Urban Decaye, idą, idą z UK i dojść nie mogą :evil:
Ja czekam na pawiki... I oczywiście byłam całe przedpołudnie w domu, schodzę o 13 z psem i ... AWIZO :twisted::twisted::twisted: Zamorduję z zimną krwią tego cholernego listonosza!!!
(proszę nie donosić na mnie władzom i służbom mundurowym, to tylko moje czcze gadanie i skończy się kolejną skargą na dziada)
Podobno listów poleconych w gabarycie B nie muszą doręczać - muszą właśnie dostarczyć awizo. Co innego paczki - te wozi inny dział poczty i powinni je do domu doręczać. Nie wiem, czy to prawda, ale tak mi powiedzieli, jak ja zrobiłam kiedyś o to awanturę na poczcie ;)
drepczę w oczekiwaniu na rybki hoernum :love::love::love: (tak tak, wiem, że to nie pora, ale od tak dawna mi się marzyły :hide:)
a ja na chustę Nandu czekam - ciekawość mnie zżera bo na forum bardzo pozytywne opinie
Ja czekam na passiflorę kłaczastą bordową.
Ja też czekam. Sobie właśnie uświadomiłam. Zbyt długo już czekam :hmm:
ja na petrola czekam ;) wczoraj dotarlu ryby zlote, ale jednak petrol mnie meczy, chce go juz miec w lapkach ;) a nie wiem nawet czy zstal wyslany, czy jeszcze nie, dawno tak sie nie napalalam na nic ;)
Aaaaa tam... takie... na oschę czekam :oops: swoją pierwszą :oops:
A ja czekam na czerwone strato :ninja:
ja na gold-rubina:mrgreen:
na kieselka i jedwabne wisnie :mrgreen:
na pewnego silka i drugiego i indio ivy :mrgreen:
No to ładnie zapomniałam o OSpetrolu...
Na OS Petrolka :D I na Jaskóly :)
już tylko na dwie :twisted:
dmuchawce zielone no cotton (czy low cotton :hmm: ? Te sprzed 2 lat :D)
i jade candy (coś długo idzie :( )
zgrzeszyłam :hide:
czekam na 2 szmaty
no ale dawno nie grzeszyłam, to chyba mogę :razz:
Ja też czekam na lilę royal :heart:, to już moja ostatnia chusta, bom jest całkowicie już chustozaspokojona.
Się doczekałam o ósmej rano dzisiaj, boszzz, co za listonosz, co chodzi o tak nie ludzkiej porze, ale Indio miodzio:-)
ja nie powiem na ile czekam :hide:
nie doliczę się :ninja::hide:
był przed chwilą, ineczkę i pawiki bordo przyniósł :D
Ja też czekam, na lny dwa - elfy oliwkowe i fioletowe paprotki :-)
Ach, przybyła, cudo :heart::beat: