Antek tyle co Aleksander wazy! Dobrze wiedziec,ze sa jeszcze takie szczuple dzieci :D a pieluszki na nim tez dobrze leza i nic nie przecieka (chyba,ze mocno,mocno przesikana;))
Wersja do druku
Nowa kolekcja już tuż tuż :) będzie 5 wzorów które wygrały + 4 które są niespodzianką. Powrócą jeże oraz safari, które ostatnim razem prawie całe poleciało do Finlandii :) i oczywiście limitowe żabki, które już chyba całe się rozeszły :) (chyba bo nie wiem czy nie wyszła choć jedna więcej)
Postaram się wieczorem wrzucić wzory które wygrały konkurs (dla tych bez facebooka). Ceny kieszonek pozostaną bez zmian- kieszonka PUL 55 zł, co do otulaczy niestety będą ciut droższe niż teraz, ale tylko ciut- będą po 52 zł.
Uuu 4 wzory niespodziewajki :ninja:
Gdzieś tam, po cichu liczę, że są to też baterie 8))
ooo, safari :)
a czy będą jeszcze słonie takie jak indyjskie, tylko na jasnym tle? (nie pamiętam ich nazwy)
A ja dziękuję za promocję :):heart::beat::heart:
Już sobie 2 pieluszki zamówiłam :) i czekam na nowe :)
dita na ten moment tych słoników nie będzie.
Slomka cieszę się, że promocja się spodobała :)
Wyga :lol:
miss_kumcia nasze chłopaki są podobnej budowy widzę :)
Jejku, ja pieniądze szykuję na krasnoludki, żabki i pingwinki, a tu jeszcze 4 tajemnicze wzory przecież będą! :rolleye: trzeba chyba napaść na bank... :rolleyes:
Mam nadzieję, że 4 tajemnicze wzory Was nie zawiodą :)
Ale póki co przypominam z rana o naszej promocji weekendowej :)
Kusi promocja, kusi. Ja jednak poczekam na nowe wzory - mam już swoich faworytów :)
oj, promocja to jest teraz ;) :ninja:
yolinko a chcesz coś konkretnego? napisz na pw :) to pomyślimy :)
A kiedy można się spodziewać sprowadzenia nowej kolekcji na sklep? :whistle:bo skoro żabinki już do odbioru to chyba niedługo? :applause:
ale kombinujecie :D
Nowe pieluszki już są, ale czekam na zdjęcia. Myślę że do końca tyg się uda ;)
Super! :applause:
:high:super