to ile?:ninja:
Wersja do druku
no ja właśnie nie pamietałam ile, pamiętałam ze wszystkie wystawiła, głównie didymosowe limity nie żadne tam najtańsze natki
kachasku, napisałam to co wyżej z 40 szmatkami nie żebym była złośliwa tylko że zazdroszczępoliczyłam swoje-mam 11 wiązanek, kółkową, mietka i ergo
Wiewiórko złośliwie? W życiu bym nie pomyślała :)
Pamiętam, jak Dusia miała 2-3 tyg, byłyśmy u lekarza i mówiłam jej (lekarce) ze niektóre to świra mają, kilkadzesiat szmat, drogie i w ogóle... Hehe sama wpadłam (no, tych mega drogich nie mam)
tutaj zdjęcie ostatnie stosu, http://chusty.info/forum/showthread....=1#post1364390
pewnie parę brakuje na fotce, bo jak rozmawiałam z Joawoj kiedyś, to jeszcze odnajdowała w czeluściach szafy albo wracały z dawno zapomianych występów gościnnych.
Ale ta wartość, to niestety ceny za starych dobrych czasów didkowych. Teraz w cenie jest oscha, a nie legendarne didki :((
bo to były zliczane ceny które były odane na chustostraganie, nie ich realna wartość
Pamietam, ze była wystawiona używana babylonia za taka cenę, że bez problemu taniej można kupic w sklepie internetowym:cool:
teraz się pochwalę;
2 kólkowe
1 manduca
1 pouch
1 MT
wiązane:
nati perła style
nati koty z kaszmirem
2 indio ultramarine ( w tym jedno już na bazarku)
vatanai kipawa
jeszcze nie odebrana mea szara z wełną
razem 11szt!
Ale się wciągnęłam!
pora coś sprzedać...
1 szt..uka :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
u nas też "jeszcze" 1 sztuka :poke: