Wrzucę, ale to jutro albo pojutrze, trzydniówkę (chyba, tak wygląda... w każdym razie gorączkujemy mocno) mamy i model się buntuje przy moich nieudolnych próbach. Jak się model ogarnie i przestanie gwiazdorzyć to sięsfocimy ;)
Wersja do druku
Wrzucę, ale to jutro albo pojutrze, trzydniówkę (chyba, tak wygląda... w każdym razie gorączkujemy mocno) mamy i model się buntuje przy moich nieudolnych próbach. Jak się model ogarnie i przestanie gwiazdorzyć to sięsfocimy ;)
pierwszy raz! pierwszy raz nadziałam się dziś na coś chustowego
mt w lumpku skandynawskim, śliczny, jak nowy, metka pierwsza klasa, pełna profeska, ale sugerowała raczej firme wywodzacą się z 'mamy szyjacej',
zapisałam to, co było dla mnie do odczytania, czyli imię i nazwisko, ale wraz z smsem...poszło.....;/ jakoś 'rollad' (nazwisko) było
nawet rozmiar nam odpowiadał, niestety bez kapturka, i pasy tylko z delikatnym wypełnieniem
szału nie było, bo i cena w zw. z niedostosowaniem do naszych preferencji mało ciekawa-> 50zl, ale i tak, miło wreszcie po tak długich poszukiwaniach na coś trafić;)
Trzeba było wziąć i na stragan wystawić ;)
Jeśli będzie dobre, to z pewnością ktoś chętny się znajdzie ;)
Ja niestety dalej nic nie mogę znaleźć:mad:
Za to wczoraj widziałam baby bjorna za 16 zł
No i ja rzuciłam się do przeglądania ;) Ostatnio M. mnie poinformował, że widział chustę w lumpeksie, ale wtedy jeszcze nie wiedział, że to jest to :hide: Ja póki co na nic nie mogę trafić :duh:
ja co prawda nie na chusty ale trafiam dość często na koszulki merynoski.
w poniedziałek kupiłam dla siebie za 5 zł bluzkę Joho
Jestem coraz bliżej trafienia na chustę, bo znalazłam i kupiłam pieluszki (1zł) i doidy cupa (1zł) :cool: Z kubka szczególnie sie cieszę:high:
a w jakim dziale Kolezanka pieluszki wygrzebala:ninja:
Śniłam dziś o chustach na półkach lupeksowych znów... :omg:
Wróciłam dziś z BB z kółkową Amazonas :high:
ps. szczegóły, zdjęcia poźniej...
Kobito, w depresje nas tu wprowadzisz;-)