nie krzycz :roll:
niejasne jest jedynie to, czy mamy płacić za wstęp
to, że Ty nie zapłaciłaś nie znaczy, że jeżeli zwali się pięć dziewczyn z dzieciakami to też wpuszczą za darmo
po prostu może ich zapytaj i rozwiejesz nasze wątpliwości :hello:
Wersja do druku
nie krzycz :roll:
niejasne jest jedynie to, czy mamy płacić za wstęp
to, że Ty nie zapłaciłaś nie znaczy, że jeżeli zwali się pięć dziewczyn z dzieciakami to też wpuszczą za darmo
po prostu może ich zapytaj i rozwiejesz nasze wątpliwości :hello:
dzwoniłam. spotkanie jest w celu zapoznania się i dogadania akcji w tesco. zapowiedziałam, ze będzie nas trochę i będziemy z dziećmi. jesteśmy zaproszone. o kasie nie gadalam, wg mnie jest to oczywista oczywistość. jeśli któras ma ochotę, bez względu na udział w akcjiw tesco zapraszam w piątek między 16 a 18. na hożej. w razie w, macie mój numer wyjaśnię, ajk dojechać czy dojść.
aha szmaty zabrać:)wszystkie:):)
skoro oczywista oczywistość to poinformowałam dwie Moniki nieforumowe chustowe (były w pałacyku ) że spotkanie jest na Hożej w bawialni za darmo w związku z promowaniem chustonoszenia 8))
więc przyjdziemy na 16-stą trzy plus 6 dzieciaków :whistle:
z chustami oczywiście :mrgreen:
a.szrek Cos mi się zdaje, ze jedną z tych Monika znam :D
:mrgreen:
Jeśli nie będzie padać to będę i ja. Ogólnie jest ciepło tylko niebo zaciągnięte. :(
avia, ale to jest pod dachem, może lać, może grzmieć, może błyskać...:) niedaleko masz, jak chcesz, to możemy się spotkać przy przedszkolu tym kolo mnie na dąbrówki, pójdziemy razem.
uuupppsss... lepiej żeby aż tak nei lalo - trawę przedwczoraj sadziłam
Ale mam pecha,
wiktor mmi się rozchorował
Od wtorku dostal katar,
miałam nadzieję ze to alergia
poszlam do lekarki i mówi ze chyba wirus
Dodatkowo idzie mu zab, jest marudny i wlasnie zasnął :cryy:
Jak by Mchal nie szedl teraz do pracy to bym przynajmniej z Weronika przyszła :evil:
Sorki , ale mi smutno
Siedzę w domciu i zastanwiam sie jak się swietnie bawicie
Wiktor maruda na całego
postawię mu wieczorkiem bańki
oby mi szybko wyzdrowiał.
Poproszę o relację zdjęciowa ze spotkanka :P
Truska, jaka szkoda, że nie mogliście przyjść :(Cytat:
Zamieszczone przez truska
Fajnie było. Mam tylko nadzieję, że Sowa nie ma mi za złe, że spostponowałam jej pediatrę :wink:
Na Hożą jechałam 15 minut bo były korki - a wracałam prawie godzinę, bo miasto było zalane. Zawsze mnie zdumiewa, że byle ulewa potrafi tu skutecznie sparaliżować ruch uliczny :?
tez dzieki za spotkanie
zostalam najdluzej, bo moj brat nie dojechal przez ulewe
ale przesympatyczni Panstwo Wlascicielstwo odwiezli nas do domku :)
w poniedzialek ide dla odmiany ze starszakiem sie pobawic ;)
milo bylo Was poznac :)
roni wrzuć fotki, w końcu byłaś naczelnym fotografem :applause:
Wrzuc , wrzuc bo ja tez na nie czekam
Nas niestety zatrzymała ulewa :evil: i kolejne opuszczone spotkanie. Mam nadzieje, że w tym tygodniu nic nie stanie nam na przeszkodzie.
Dziewczyny czy któraś z Was mogłaby mi podać szczegóły dotyczące tego spotkania w Galerii Echo???
Pozdrawiam :wink:
wiecie co,
jestem pod duuużym wrażeniem Akademii Kreatywności
spodziewałam się czegoś w stylu bajkowej krainy :roll: a to raczej jak prywatne przedszkole, czy żłobek :szok:
cofam moje oburzenie ceną :oops:
TAM JEST BOSKO!!!!! :love:
a jak usłyszałam, że będą filtry na kurz (roztocza) to już w ogóle :applause: :mighty: :applause: :mighty: :applause: :mighty:
Ty patrz :lol: A moje dziecko powiedziało, że mu się tam nie podoba, bo nie ma zjeżdżalni ani basenu z kulkami i że fajna była tylko kuchnia i sklep :DCytat:
Zamieszczone przez a.szrek
Ale i tak jeszcze z nimi tam pójdę :D
A będzie jeszcze jakies spotkanko w akademi kreatywnosci?
jutro wrzuce :) odwiedzil mnie maz w weekend, wiec nie mialam czasu :oops:
no i dzis znow bylam w akademii, ze starszakiem glownie
jestem zakochana w tym miejscu
a basen z kulkami jest w 90% bawialni, a akademia bawialnia nie jest
bardzo bym chciala zeby u mnie w miescie cos takiego bylo :roll:
fajno, że wam sie podobalo. ja tam lubię takie klimaty. a wczoraj byliśmy w ikei i sprawiliśmy malej półki - schodki na przechowywanie zabawek, ale i tak nie wszystko sie pomieściło. chyba czas pomyśleć o pokoju dla malej.
Flotka - wiesz, każdy ma swoje zdanie na rożne tematy, a mój lekarz wie do kogo i co może mówić. do ciebie na pewno by czegoś takiego nie powiedzial:)luuuuz. sama wiem, ze jestem co najmniej dziwną matką.
póki co - nie będziemy promować chustonoszenia w galerii, Ola nas skutecznie od tego odwiodła, ale odezwą sie do nas, kiedy będą robić jakąś akcję w parku miejskim.
co do spotkań w akademii: ja i Agnieszka (ta mama niechustowa) zamierzmy regularnnie spotykać sie tam "ku odetchnięciu" jeśli któraś ma ochotę, to zapraszamy.
a - i tam sa masaże shantala dla maluchów, któras reflektuje? grupa sie jeszcze nie zebrala.
ja w czerwcu wypadam ze spotkań, za chwilę wyjazd, urwanei głowy na maksa, a piątkowa ulewa zrobila z mojego nowego trawnika krajobraz księżycowy. musze od nowa zrobić trawnik