Asia ja bym chciała, cos niebieskiego, niebiesko zielonego właśnie, takie raczej już przejściowe, lżejsze, może troszkę mniejsze, miej mnie proszę
na uwadze.
Asia ja bym chciała, cos niebieskiego, niebiesko zielonego właśnie, takie raczej już przejściowe, lżejsze, może troszkę mniejsze, miej mnie proszę
na uwadze.
ja, niestety rezygnuję :(
Asiu, jeszcze raz staje do szarej i pytam: czy ona jest jasna i czy da się zrobić czapke?
:)
No patrzę na nią i patrzę, żeby Ci jak najlepiej kolor opisać. .. Nie jest bardzo jasna, coś pomiędzy jasnym a średnim szarym. Przy czym ten szary ma taki dość ciepły odcień.
Losanno Twoja córeczka ma komplet z tej włóczki. Jak byś ją opisała?
wewiora Ty masz chustę w tym kolorze, możesz wspomóc swoim opisem?
Jeśli poczekasz, to czapkę można dorobić.
olula, nie jest jakoś szczególnie jasna. Bliżej jej do średniej szarości.
Wpada bardzo delikatnie w ciepły odcień - jakby szarość z kropelką beżu :)
Kolor bardzo uniwersalny, będzie pasował do wielu rzeczy. Ja mam w czapce pomponik w kolorze pomarańczowym i wygląda bardzo fajnie w tym zestawieniu.
A włóczka cudo. Piękny skład, cieplutka, puchata, ma delikatny włosek. Grzeje nawet w mocno ażurowym wzorze. Moja ulubiona ;)
Dzięki Wam dziewczyny. Potrzebuje czegoś do ciemnego płaszcza, żeby się przy buzi ożywić, bo w ciemnym mi źle. Jeszcze myślę, wola do mnie ciągle.
Asiu, mam już paczkę !!! Jakie piękne te rzeczy, jak my się z Zosia cieszymy. Juuuuupi
Śliczne komplety mamy :-)
czy coś jeszcze będzie od ręki?
a włóczkę zielono niebieską udało się zdobyć?
Ale pamiętam. Jak będę robić zamówienie, to wezmę coś zielono-niebieskiego.
Dziś zajawka kompletu do wzięcia, o którym wczoraj pisałam. Włóczka bardzo miła z wełną w składzie, chusta będzie całoroczna.
Włóczka dokładnie taka: https://www.e-dziewiarka.pl/index.ph...emart&Itemid=2
Zdjęcia na ludziu w weekend.
https://googledrive.com/host/0B6vJVN...NlMFk/2978.JPG
Druga chusta z czapką też skończona - zdjęcia jutro, bo jeszcze mokra.
Och jakie cudne radzawe kolory. :(
Piękny komplet!!! Ach, jak ja kocham te drutowe chusty! :heart:
wiesz, co jeden to piekniejszy! :love:
aż zaczynam watpic, czy sama kolory dobrze wybralam;) ten rudy jest cudowny!!!
Asiu, powinnaś częściej robić te kolorowe zestawy! Cudnie Ci to wychodzi!