tez jestem za, tylko jakie szmaty brac? to moze i starszaka wezme, najwyzej babcia za nim polata ;)
Wersja do druku
tez jestem za, tylko jakie szmaty brac? to moze i starszaka wezme, najwyzej babcia za nim polata ;)
Fajna sprawa, jestem za jak najbardziej :thumbs up:
Suuuper! Wszystkie szmaty brać? :fire:
hej dziewczyny:)
ja tak na szybko bo padam, dzis poznym popoludniem dotarlismy w koncu do portugalii.
Oktawia - dzieki bardzo za spotkanie, rady i pokazanie kolkowej i MT. nabralam calkowicie odwagi do chusty, bo do tej pory lekko sie balam ze robie bledy ktore moga zaszkodzic malemu. dzis paradowalam na lotnisku w amsterdamie i wzbudzalam sensajce :lol:
co do spotkan - miejsce w placyku swietne, bardzo mi sie podobalo.
poki co nie umawiam sie na spotkania bo za daleko jestem, ale jak dobrze pojdzie planuje za ok 1,5 mies wrocic do polski na 2 mies wakacji i min 1 mies spedze w skarzysku wiec namowie tesciowa na wypady i spotkania chustowe, zwlaszcza ze bardzo jej sie podoba idea chustowania i ciagle sie zachwyca i powtarza ze szkoda ze ona takiego czegos nie znala :D
pozdrawiam was serdecznie
asia
ekstra :lol: jestem za , sowa super pomysl
Jestem pod wrażeniem i jak najbardziej za. Zajrzałam na tą stronkę, i pierwsze co mi się w oczy rzuciło to ...cennik :? :roll:
a właśnie, co do cen
na jakiej zasadzie my tam wejdziemy?
mamy coś płacić za wstęp?
O, A.szrek, jak fajnie że o to pytasz, bo też mi chodziło po głowie, ino się krępowałam :wink:Cytat:
Zamieszczone przez a.szrek
co do cennika: to jest on za dwie godziny, więc wychodzi podobnie jak w przypadku innych bawialni. ja wczoraj siedziałam tam godzinę, nie zapłaciłyśmy nic, na dodatek dostałyśmy karnet na dwa wejścia (czyli 4 h gratis), więc ok. myślę, ze jak się tam spotkamy i spodobałoby się wam wszystkim tam, to może jakoś mogłybyśmy się dogadać z właścicielami co do np. spotkań chustowych raz na jakiś czas (bo przecież na powietrzu też musimy trochę posiedzieć). myślę, z e w piątek coś wspólnie wymyślimy. to co? dzwonię do bawialni i umawiam nas między 16 a 18 w piątek, ok?
czyli, jak przyjdę z dwójkę to muszę 50 zł wyłożyć?
szczerze
średnio mi się to uśmiecha :?
ładna pogoda ma być, wolę w Pałacyku za darmo posiedzieć
No, fakt. Jak będzie ładnie, to jednak lepiej w pałacyku.Cytat:
Zamieszczone przez a.szrek
kurczę, dziewczyny, chłopak poprosil nas o pomoc w propagowaniu chustonoszenia, tak??? jeśli się z nim dogadamy i przyjdziemy do tego tesco 30 czy 31 maja na chwil parę w szmatach, to nie skosi on nas 50 zl od głowy za wejście do bawialni. poza tym, z tego co wiem, to i tak w przypadku brzydkiej pogody miałyscie iść na św. leonarda, gdzie zapłacilybyścię ta kasę, tak????
to nie lepiej "zaprzyjaźnić" sie z jakąś bawialnią i dogadać co do wzajemnych relacji na przyszłość? i nie mieć problemu pt. w razie niepogody się nie spotykamy?
nie mówiąc o tym, że i dla dzieciaków fajnie, bo zawsze to coś nowego
Myślę, że co do piątku to jeśli pogoda dopisze spotkajmy się w pałacyku, natomiast co do 30-31 maja to myśle że chętnie stawię się nie tylko ja :) I wtedy możemy obgadać ewentualne propozycje wejściówek do bawialni. Co Wy na to? Wilk syty i owca cała :lool:
Edit: Asia nie ma za co dziękować, jakby co, chetnie służę pomocą choć specjalistką wielką nie jestem :lol: Jak będziesz następnym razem w Polsce to daj znać i przywieź na spotkanie także starszą pociechę.
Jestem podobnego zdania jak Avia.
Sam pomysł z bawialnią jest super, i bardzo mi się podoba ta cała Akademia Kreatywności (dużo o niej słyszałam i podoba mi się idea takich zajęć). Natomiast mam wątpliwości co do tego ile moja 4 miesięczna dzidzia na nich skorzysta.
A w Galerii Echo z chustą na pewno się zjawię. :jump:
popieram! :thumbs up:
możemy umówić się wcześniej (np.godzinę przed imprezą)w galerii z nimi i już
i nie oburzaj się Marta, bo ja nie pracuję i wywalić pięć dych niepotrzebnie to dla mnie żadna przyjemność :roll:
szkoda, że nie dogadałaś się konkretniej,
początkowo zrozumiałam, że nas zapraszają do obgadania pomocy w promowaniu chust
(poza tym ja do bawialni bardzo rzadko chodzę, bo moja Kasia ma alergię na roztocza,a tam ich więcej niż w przedszkolu :| i zawsze odchoruje taką wizytę)
no ale wlaśnie nas zapraszają do obgadania co i jak z chustami, to nie ja zaczęlam temat kasy. poza tym jak pisałm, ja nie placiłam zlotówki ostatnio, dostalam tez karnety, więc chyba jednak nie ja robię problem. mam rozumieć, że mam co najmniej dwie chętne do tesco? chcialabym w tym tygodniu porozmawiac z nimi co i jak.
sowa_m w jakich godzinkach będzie to spotkanie z chustamii w galeri
bo ja mam zjazd na studiach i jeszcze nie mam planu akurat na ten weekned
no i zrobil sie sztuczny problem, dziewczyna zalatwila fajne spotkanie i klops
z tego co mowi sowa, jasno wynika ze za wstep nic nie zaplacimy bo to oni maja interes
ma byc jakas rehabilitantka specjalnie jutro... ech z igly widly
ja nie chciałam problemu robić... :oops:
najlepiej by było, gdyby zarejestrowali się na forum i napisali w wątku jasno o co chodzi
ale powiedz mi, co jest niejasno napisane? bylam w bawialni pogadalam z chłopakiem poprosił o pomoc. powiedzialam, ze pogadam z dziewczynami z forum, jak one sią zapatrują na to i postaram się zrobić spotkanie piatkowe w bawialni, żebyśmy mogli wszystko obgadać, powiedzial, ze ok i że przyprowadzi rehabilitantkę. CO tu jest niejasne w tym wszystkim?????????