Asiu, komplet jest super, jak były te chłodniejsze dni to grzał mi głowę porządnie, a w innych czapach wiało mi "dziurami" :D
Asiu, komplet jest super, jak były te chłodniejsze dni to grzał mi głowę porządnie, a w innych czapach wiało mi "dziurami" :D
Asiu
czy istnieje szansa na komplet dla dziewczynki przed świętami?
Pokażę Wam jeszcze komplet, który - mam nadzieję - grzeje skutecznie dokebu :)
Dokebu szczęściara:) czarny piękny
śliczny wzór!
Cudowności...!
zdycham z zachwytu
Super, że się podoba. A najważniejsze, że Dominika zadowolona :)
Boska czapka, śliczna, aż się zastanawiam czy do chusty byś mi takiej nie dorobiła :)
Można nieśmiało zapytać ile osób przede mną w kolejce? Bo tak patrzę i patrzę i się swojego doczekać nie mogę :)
Aaaaaaaaaaa!!!!!! Ale się cieszę! Dzięki :*
To ja poproszę. Bardzo mi się podoba <3
Dobrze poczekam, bo piękna ta czapka :)
Asiu, dzisiaj odebrałam paczkę od Ciebie. Chusta i czapka są piękne, zdjęcia (mimo że piękne) nie oddają ich uroku! I takie puchate i super grzeją!!! Jestem zakochana, są idealne. Dziękuję!!!
Asiu jak ta czarna czapka z takiej włóczki jak moja pierwsza czarna chusta to też bym się pisała, nie spieszy mi się jakoś specjalnie bo szarości mnie grzeją ale dla odmiany fajna by była :) To tak żebyś zamówiła więcej włoczki :)
Jak ja lubię takie wieści! Niech Ci się dobrze nosi :)
Hehe :) Kochana, pamiętaj, że ja mam słabo śpiącego niemowlaka - musiałam 3 razy przeczytać na telefonie, zanim się połapałam, o co chodzi :) Ale już wiem :) I tak, to to samo. Tylko mi jeszcze raz obwód głowy podaj, bo nie pamiętam.