Wow:D
Tapatalk
Wersja do druku
Wow:D
Tapatalk
No nieźle!! Grat! :)
dziękuję bardzo :D
Aniu łał. Gratuluję. Cudny hoppek. Uwielbiam hoppediz
Piekny hoppek :)
Aniu zazdroszczę!! Gdzie to cudo wypatrzyłaś? Jak w centrum to proszę o adres :D
Mam i ja :D Znalazłam dziś 4,8m różowej Lany :) kolor okropny, ale mam nadzieję, że da się ufarbować, bo szmata zacna. Niestety z komórki nie wstawię zdjęcia.
Ania, który lumpek u nas na dzielni? ;-)
Też pytam :)
Wysłane z mojego HTC Desire 620G dual sim przy użyciu Tapatalka
Ronjo, gdzie, zdradz gdzie lany daja? :D
We wspomnianym na poprzedniej stronie Gwoździeju na Bródnie :)
Niestety, kolor jest daleki od moich upodobań: https://plus.google.com/photos/10088...43089219835346
(nie udaje mi się wstawić fotki do posta)
Ładny :) ją się bardzo cieszę, zawsze jak ktoś tu się wpisuje. Gdy myślę o tych indiaczach i innych cudach ciętych na scierki to aż mnie ściska...
Hehe, ale rozowa jak prosiaczek ;)
Mam nadzieję, że będzie z niej piękna gradacja :)
Ronja - super :) koloru nie widzę ale lana fajna chusta :)
dziewczyny ja w centrum gdynii, zaglądałam tam czasami przy okazji, a na osiedlu to nic ciekawego ostatnimi czasy niestety za to w lumpkach w centrum czasami można coś wyszperać :D
Ania - gdzie w centrum? W poniedziałek akurat mam plan tam być, tzn. w centrum- jej jak bym chciała choć raz coś ciekawszego w lumpie uraczyc niż tylko angielskie książki
Wysłane z mojego LG-H220 przy użyciu Tapatalka
Ronja, wow! Super. Pochwal się efektem farbowania, jeśli się zdecydujesz :)
Ja ostatnio prawie padłam, bo myślałam, że znalazłam mei-taia, a to było tylko jakieś kosmiczne sztruksowe wisiadło :duh: Już drugi tydzień w tym lumpku leży, nikt go nie chce.
Ronja, lana to bardzo fajna, niedoceniana chusta
przefarbuj ją sobie na jaki chcesz kolor i będziesz się nią cieszyc!
Gratuluję!
Fajny ten prosiaczek:p
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Piękny gaciowy róż! ;) Można poszaleć z farbowaniem! Chociaż mimo mojej niechęci do tego koloru ta chusta podoba mi się.
Wysłane z mojego HTC Desire 620G dual sim przy użyciu Tapatalka
a tam, mówcie co chcecie, ja tam bym nosiła w takim gaciowym różu :P
Jakiś lumpek w Elblągu Malbork Gdańsk? Ja w swoich lokalnych nie mam żadnych perełek
Bratowa znalazła mi w lumpie chustę Amazonas. Dziś ją odebrałam. Cienka jakaś, ale zamotałam dziecko w kieszonkę i nawet może być. Koszt to mniej niż 2 pln. :)
zdjęcia prosimy :) gratulacje
dzięki, zapomniałam o tym wątku :)
fajne to uczucie, no nie ..... właśnie szkoda, jak się nie ma kogo nosić, ja niestety też mojej nie wykorzystuję, nie licząc bujania chłopaków ;)
to juz moja druga lumpkowa chusta
fiu fiu piękne, muszę częściej grzebac za chustami;)
Piękny Albert! gratulacje!
Ja dziś po pracy idę na nową dostawę do osiedlowego ciuszka, dreszczyk emocji zawsze jest ;)
Dziewczyny, gdzie wy to wygrzebujecie. Przetrząsam pościele, zasłony, niesorty i nawet wisiadła ostatnio nie widziałam :(.
wiesz co, ja kiedys też chodziłam i zaglądałam w kosze ze chustą a jak ją znalazłam, to wcale jej nie szukałam, szukałam czegoś innego ;) przechodziłam sobie koło koszy z pościelami itp. i widzę pasy, nie mam wątpliwości że to chusta, sprawdzam tylko długość stan, serce wali, dzwonię do męża żeby się pochwalić .... lubię to sobie przypominać, ten dreszczyk
więc znalazłam jak nie szukałam :p
życzę Wam powodzenia
Ja dzisiaj poszlam wlasnie szukac chusty i nie znalazlam ;)
Tydzien temu nawet przez mysl mi nie przeszlo i sama sie znalazla ;)