uchhh a mi Pan wczoraj przyniósł zarę oberżynkę no i czekam jeszcze straszliwie na torbę od Joani i dwie Natki wełenke i kaszmirek :)
Wersja do druku
uchhh a mi Pan wczoraj przyniósł zarę oberżynkę no i czekam jeszcze straszliwie na torbę od Joani i dwie Natki wełenke i kaszmirek :)
No bój się Boga toć Ty się zachustujesz na śmierć :D:lol:
a ja czekam na babylonię blue curacao i nie mogę się doczekać :( miała być dziś, ale oczy sobie wypatrzyłam i nic :(
może jutro :)
a ja przebieram nóżkami i czekam na torebkę od Joani... i na czapy od Kasi... i na cos tam jeszcze;)
od jutra zaczynam czekać na zarę oberżynkę.
a tak to czekam na:
paczkę z żarciem ze zdrowej żywności
scrapki do albumów prezentowych
i przede wszytskim na przelew z ZUS'u bo do cholery ile może iść od 11 grudnia???
Czekam na wymarzone indio tiefblau i sie trzese ze strachu, ze wtopilam strasznie, bo chusty nie kupilam lecz wymienilam z calkiem obca osoba. Teraz sie boje, ze moja Lisa poszla sobie a indio nie dojdzie.
Czy jestem bardzo naiwna? nieostrozna? glupia?
Doczekalam sie! Jest! Mysle, ze to nie jest jednak tiefblau tylko blau-weiß.
http://images36.fotosik.pl/127/b4f1758cc70749d4med.jpg
A ja czekam na Leosia różowego od Koali :mrgreen:
A ja też wreszcie czekam :D:D Na nasze własne nubiGo :bliss:
a ja czekam na moja pierwsza chuste i zarazem prezent od mojego meza :razz: indio apricot-ruby mam nadzieje ze bedzie dobra dla mojej miniaturowej coreczki (ma 7 tyg ale wazy tyle co przecietny noworodek) ...no i ze kurier przyniesie chuste przed wigilia ale jezeli nie zdarzy to tez nie bedzie tragedii
Kobiety Ty się zastanów co Ty piszesz! :lol:
Edit - OT Luandzia młodsza córa to Ci się urodziła równiuchno 10lat po zdaniu przeze mnie prawa jazdy, ło matko jak to dawno temu było...
Ja czekam na testowego pslinga - może dojdzie do Wigilii...
(i na płytkę od Sylvetty:thumbs up:)
pewnie ze wolalabym pod choinke ale nie chce robic mezowi przykrosci bo troche sie wykosztowal a ze tak pozno sie obudzil z tym zamowieniem no coz zycie...
licze kiedy ja robilam prawo jazdy i wychodzi na to ze chyba 9 lat temu jakos w grudniu ale tak dokladnie nie pamietam ...
a Helenka miala byc prezentem na piecdziesiatke mojej mamy ale urodzila sie dzien wczesniej :)
a ja dziś dostałam mossa....... jestem zachwycona.....
a czekam na wełniane nino antracyt:)
wątek rzucił mi się w oczy bo i ja czekam :) na torebkę od Minikil, płyte od Sylvetty i wózek dla Hanki :) i to wszystko MUSI zdązyc przed wigilią :)
znów tu przycupnę...
czekam na pożyczonego mi łaskawie girasola alpejskie dzwonki oraz lanę autumn :mrgreen:
no ja też drobię w miejscu znowu - czekamy na CHĘTNIE pożyczone chusty od laliki i na testowy kawałek wrzosika :)
czekam -chwilkę dosłownie , ale już mnie nosi - na ślimaczki z kaszmirem, nówka sztuka :mrgreen:
(OT - przed świętami PP działała bez zarzutu, więc mam cichą nadzieję, że im nie przeszło. no i nadzieja #2 - że Petisu się wyrabia z pakowaniem-wysyłaniem i szmatka niebawem do nas zawita :D )
czekam i przebieram nóżkami na paczkę od Aniamik, w której ma być moja grecja. Pierwszy raz będę miała ją w rękach....jejku...już się doczekać nie mogę!