Nie wybiegam tak daleko w przyszłość :lol: a promocja ma trochę magazyn przeczyścić, także polecam korzystać póki trwa ;)
Wersja do druku
Nie wybiegam tak daleko w przyszłość :lol: a promocja ma trochę magazyn przeczyścić, także polecam korzystać póki trwa ;)
rozumiem :lol: do nowej kolekcji jeszcze trochę ;)
takie OT - co wkładacie do tych kieszonek? czy tylko oryginalne wkłady? jak nie to co innego i jakich rozmiarów?
Ja oprócz oryginalnych używam też tetry bambusowej składanej, czasami też ręczniczków ikeowych jak nic innego nie poschnie.
oryginalne wkłady mają szerokośc 12,5 cm, także mniej więcej tej szerokości trzeba szukać ;)
A czy już wiadomo kiedy(chociaż tak orientacyjnie...) nowa kolekcja i żabeczki piękne będą w sprzedaży? Nie żebym popędzała, ale wolę wiedzieć na kiedy gotówkę szykować :mrgreen:
he he :)
mniej więcej wiadomo :) myślę że za ok 2 tyg :)
Jeśli już zaczynamy pytać o terminy to jeszcze ja :D
a wiadomo coś o formowankach ;>
formowanki to insza inszość :roll: będą w marcu. Ale to zbyt odległy termin bym wiedziała kiedy dokładniej. postaram się by poszło jak najsprawniej :)
ok :) będę czekać ;)
W NappiMe wielka wyprzedaż!
Kup pieluszkę już za 47 zł!
Promocja trwa do końca weekendu.
Zapraszamy!
www.nappime.pl
W końcu będziemy mieć przepiękne krasnoludki :bliss:
Dziękuję Monika! :)
Nie ma za co :) niech się dobrze noszą :) a z promocji dziś warto skorzystać- nie szybko będzie powtórka takich cen :ninja:
Moniko ile ona mają w kroku szerokości? w najwęższym miejscu?
A kiedy formowanki, że się tak nieśmiało zapytam?
Monika czy one są węższe niż kieszonki Yetty? Ma ktoś porównanie? Zależy mi na nieco mniejszych węższych i ogólnie mniejszych w pupie kieszonkach niż yettowe :hmm: