o dziękuję za reklamę, od siebie dodam że można się ostro targować a i WP mam na sprzedaż
Wersja do druku
no tak, tylko ja chyba raczej 4,6 potrzebuję :/
do wrześnie może coś znajdę :D jak nie to będę nówkę zamawiać z zagramanicy.
Ardent albo Donau mi sie marzy :beat:
Girasol lilia też tylko w slingomamie widziałam, nie mam doświadczenia w kupowaniu za granicą:frown także jakby coś ktoś zamawiał i chciał razem i ja akurat byłabym przy kasie, to proszę pamiętać:mighty:
mam 3,6 z turkusowym wątkiem oraz 4,2 z jakimś brązowym, ale nie wiem którym, jak mleczna czekolada wygląda
Harmony piękny jest :) nawet miałam chętkę go odkupić, ale inne wydatki nam wyskoczyły :( może i dobrze, bo mimo że chyba jest w grupie nośniejszych girasoli to mnie się chyba lepiej teraz nosi w domieszkach. Nie wiem czy to kwestia materiału tak naprawdę, czy niedoskonałego wiązania, bo jednak nie jestem mistrzem ;) dodatkowo mam problemy z dociąganiem bo coś sobie nadwyrężyłam rękę... ale to inna historia. W każdym razie Harmony tęskni za Wami i miałam zamiar w tym tygodniu oddać, tylko wyprać muszę :)
Ja też mam od poniedziałku. Jestem zauroczona :) Cudny. Girasolki zdecydowanie najbardziej mi się podobają. Co jedna to ładniejsza. Co widzę nową to chcę ją mieć. I rzeczywiście mięciutkie, chociaż kręgosłup mi wysiadł po pierwszym noszeniu mojego tłuścioszka, ale to chyba nie kwestia nośności, tylko matka zaszalała i 3 godzinny spacerek zrobiła z półgodzinną przerwą na usunięcie kupska po pachy i rozprostowanie kości. :)
Zakochuję się powoli... Chodzi za mną i chodzi jakiś Girasol, te chusty są ujmujące! Co którąś zobaczę, to mi się podoba...
Rozwijam dopiero to uczucie i trochę jeszcze jak dziecko we mgle, pewnie będziecie umiały mi pomóc: jakbym chciała zobaczyć, jakie Girasole zostały wyprodukowane i w jakich konkretnie mogę się zakochać, to gdzie najlepiej szukać?
Dzięki! Już przez komórkę wygląda obiecująco, czuję, że jutro wsiąknę.
dziewczyny, mając do wyboru ten sam model tylko tkany skrzyżoskośnie a diamentowo który wybrać? Coś poza wizualnie to zmienia? :oops:
I ja też mam pytanie odnośnie systematyki chust. Jak się nazywają takie, w których jeden kolor przechodzi płynnie w następny? Strrrrrasznie :beat: mi się takie podobają, dojrzewam do założenia odpowiedniego wątku na straganie, a nie wiem, jak się precyzyjnie wyrazić. Dla zobrazowania załączam zdjęcie, o co mi chodzi?http://static.pokazywarka.pl/i/2483587/655552.jpg
To co pokazałaś to jeden z Rainbow Dreammer. Tak się wyrax, to każdy zakuma o co chodzi.
Osobiście polecam- mam Rainbow Dreammer for the Summer i jest cuuuuuudowny! :thumbs up:
Dziękuję, zakładam wątek gdzie trzeba, może na Święta sobie sprawię prezent... tfu! Dziecku, przecież dziecku! ;)
chciałam Wam pokazać Girasolka Zig Zag od Paxbaby :) ma splot herringbone, jodełki takie jakieś :D
Nosiłam około 50min, nośnością nie powalił, ale dam mu jeszcze szansę. Jak na girasolka jest nietypowy ;) paski w inną stronę niż zwykle.
Śliczny jest i mięciutki
http://imageshack.us/a/img809/4736/7xmu.jpg http://imageshack.us/a/img811/6398/wmgd.jpg
Bardzo ładny ten Girasolek! Szkoda tylko, że te nowe są maluszkowe i ze starszakiem średnio dają radę... Czułam różnicę między pierwszym a ostatnim Rainbow Dream'em..
Ciekawi mnie to jaki będzie Rastafari, miałam Rastamana i nosił przyzwoicie :)
Marciula bardzo ladny ten girasolek. No one nosnoscia nie powalaja to fakt. Mam zachod slonca i jako jedyny z kilku wczesniejszych girasoli daje rade z 10 kg
Ja czekam na swojego pierwszego Girasola, padło na Sambę z wątkiem Llama, kupioną od ooomika, nóżkami przebieram!