chusta w drodze do Sandry. Dziękuję za możliwość pomacania:)
Wersja do druku
chusta w drodze do Sandry. Dziękuję za możliwość pomacania:)
Jest u mnie. Własnie listonosz pobudził mi dzieci :(.
Chusta ma jedną wyciągniętą niteczkę na 1 cm i 3 małe rdzawe plamki bliżej ogona...
Zapomniałam napisać, że chusta już leci.
Moje pożganie z Indio było straszne :cryy:. Mogę znów wpisać się na koniec kolejki? :lol: Na pocieszenie kupiłam sobie Leosia :).
Muszę założyć sobie puszeczkę "zbieram na indio" :D.
Chciałam zamieścić zdjęcie jak Husio zasną na plecach, ale czytnik kart w kompie nie działa :(.
Indio u mnie, jest super- uwielbiam takie naturalne kolory. Miała kilka zaschniętych plamek, jakby po jedzeniu (jutro w świetle dziennym sprawdzę, czy udało się je zmyć samą wodą), nitka zaciągnięta- wciągnięta. Mogłabym mieć taki zawód- renowator chust (zwłaszcza indio, bo to one lubią się tak zaciągać), bo nic tak nie relaksuje jak ich wciąganie :duh:
Indio poleciało do Georginy. Dziękuję za możliwość testowania! P.s. posiada sleepy dust, 4 razy motałam i 4 razy właściwie niespodziewanie dziecko mi odlatywało :D
Indio u mnie :) Piękne jest, choć nie moje kolory.
Tak jak pisała Olalen, ma jedną wyciągniętą nitkę i plamkę jakby po jedzeniu.
dzięki za info dziewczyny :)
Chciałam prosić o przesunięcie w kolejce. Jeśli bartusiowa się nie odezwie to wypada moja kolej. Z powodu wyjazdu nie mogę odebrać chusty. Wracam za tydzień.
Bartusiowa nie odpisała. Shrimpmum nie może, to następna w kolejce jest muzakate. Mam pisać do niej?
Tak
Chusta w drodze do muzakate :)
Dziękuję za możliwość testowania. Dobrze mi się w niej nosiło. Zaczynam rozumieć, co w tej chuście jest tak pociągającego, czemu nie można się oprzeć ;)
Aj, dopiero odczytałam i odpisałam :/ Przepraszam. Dogadam się z Muzakate na odbiór, mamy do siebie blisko. Następna po mnie będzie Shrimpmum??
Bartusiowa nieszkodzi :) Tak :)
Indio u mnie. Bartusiowa, chciałam to zaproponować ;) odezwę się za parę dni!
Wysłane z mojego Lenovo B6000-F przy użyciu Tapatalka
Super, przepraszam za zamieszanie ;) Wołaj na fb najlepiej :)
Ja już się doczekać nie mogę. Chyba akurat na święta wypadnę. Będę wszędzie pieszo chodzić. :-)
Chusta u mnie od wczoraj. Cudna.
Mozna się dopisać do listy?
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka