eh tez bym tak chciała... Zazdrość przeze mnie przemawia :)))
Wersja do druku
eh tez bym tak chciała... Zazdrość przeze mnie przemawia :)))
Ale super! Gratki! :D
Woowww, dziewczyny gratuluje!!! Ja zaglądam zawsze jak jestem, i zastanawiam się jak je poznać?
Gratuluję zdobyczy:applause: piękny ten Girasol;-)
Wow! ciągle jestem pod wrażeniem że takie cuda w lumpkach znajdujecie!
jadę jutro na łowy :applause:
ależ Wam zazdroszczę! :lol: za każdym razem, jak stoję przy koszu z pościelą, to sobie marzę, że to dziś będzie mój dzień... ostatnio dojrzałam z odległości pasiaka, wyciągam i wyciągam z coraz większą nadzieją, ale okazało się, że to superdługie pareo :frown
Ewula, gratulacje!!!
Ja nie tracę nadziei, że na mnie też przyjdzie kolej :)
liczba chust w Lublinie ofc ;)
fuksiary!!! :)
Moje polowania zupełnie bezowocne pod każdym względem... Nie wiem czy w Krk coś się gdzieś da upolować :/
Znalazłam dziś kółkową BBsling czarną :D Za 20zł.
:applause:
A mnie to się kiedyś śniło, ze w jakimś lumpku w Dębicy (!! mam tak rodzinę i jaki dziecko jeździłam tam na wakacje ) znalazłam didka za 14 zl.. Taki piękny sen
Moje ostatnie lumpkowe łowy zakończyły się nosidłem Beco Gemini
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...0c83616896.jpg
Trochę wyblakłe i ma jedno przebarwienie, ale za 4zl przeboleję ;)
Doczekało się przeceny -50%... w tym samym lumpku kupiłam kiedyś adapter do pasów dla ciężarnych za 5zl (a właśnie wtedy miałam zamawiać nowy przez neta za 2 stówki ;))
Wow, gratuluję :)
:applause: brawo!! Gratulacje.
w przyszłym tygodniu wybieram się na łowy :)
no nie spodziewałam się, że będę mogłą się Wam pochwalić takim czymś, co dziś znalazłam w lumpie :)
to było tak
:omg:
:szok:
:bliss:
:whistle:
:phone:
:wash:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/c...gKodTdkS3B.jpg
Aniu, zazdroszczę!
Wow! Ile zabuliłaś? :ninja:
Suuuper!! :)
Ale super :)
Super!!! Gratulacje!!!
swietnie!! :D
Gratuluję szczęścia! :D
Super :)
Super, gratulacje :D Przez ten wątek ciągle przeglądam zasłony i obrusy na ciuchu, motywujecie :D
SUPER!!!
Super i jaka ładna :)
niecałe 17 zł :)
długo rozglądałam się za chustą, a teraz pojawiła się tak niespodziewanie, nie miałam tam dziś iść, ale okazało się że wcześniej skończyliśmy więc trochę czasu do odbioru dzieci ze szkoły trzeba było dobrze wykorzystać, poszłam poszukać komina na szyję dla syna, a znalazłam plecak Mckinley i chustę :) razem zapłaciłam 27 zł :D
Szkoda tylko, że nie mam kogo w niej nosić :(
Gratuluje znaleziska:)
A ja pytam: gdzie takie cuda w Gdyni?