A ja czekam na swojego nowiusieńkiego Vatka. Nie noszę jeszcze, ale przytulić i dołożyć do stosiku już chcę:oops: A myślałam, że paczuszka dotrze przed długim weekendem :cry:
Wersja do druku
A ja czekam na swojego nowiusieńkiego Vatka. Nie noszę jeszcze, ale przytulić i dołożyć do stosiku już chcę:oops: A myślałam, że paczuszka dotrze przed długim weekendem :cry:
Do mnie w drodze, albo prawie w drodze 3 chusty i miętek:)
Pasiaczek LL, czerwona Grecja, TriYellow:)
czekam na nino bliźniaczkowe dla męża i indiacza lagunę :)
ja na dynię czekam i na miłorząb, mam nadzieję, że wkrótce przybędą, moje roślinki :mrgreen:
Mój mąż właśnie goni kuriera :mrgreen:. Cały dzień siedziałam grzecznie w domu,w końcu wyszłam do sklepu i kurier oczywiście wtedy przyjechał...i pojechał :evil:.Zobaczyłam awizo,mąż był niedaleko,kurier też jeszcze niedaleko i się teraz próbują spiknąć na sąsiednim osiedlu :D :rolleye:. Poważna sprawa :mrgreen: :lol:
a do mnie rapalu, jade, nowa almelle i girasol a ile czeka na wysyłke z mojej strony nie pytajcie, chyba combi na poczte pojade ;)
Czekam i czekam na Vatka, ileż może iść priorytet z Czech?
Dziś zamówiona manduca:D, ale czekam też na bebinę, nepal z wełną i nowiuśką amitolę.. Poszalałam :duh:
Ja czekam na swoją pierwszą chustę - LL. Z noszeniem dziecia muszę poczekać jeszcze kilka miesięcy :))
na bambusika LL wiosna...
jutro od samego rana zaglądać będę za kurierem, a przywiezie mi cudowne MT Tuli Ekomama :)
Zara TriBlue dojechała po krótkiej wycieczce paczkarnią po Gdańsku :fire:
Amitola zwiedza Europę jeszcze :mad:
czekam na listonosza- ma przywieźć
no cottona lutea :ninja:
:hide: czekam i ja - na mietka... ale chyba szybciej zawita szarak rapalu8))
Ja czekam na girasola flamenco i leo marine :) Tym samym rozpoczynam kolekcjonowanie stosiku, oby mnie nie wciągnęło za bardzo ;)
mój listonosz zostanie obdarowany najpiękniejszym uśmiechem :D
ma przynieść MT, bambusika LL, no cottona i low cottona :lol:
Czekam,czekam już ponad tydzień,mąż też,chociaż ma dostać ważny polecony list...Z tą pocztą...Zrobiłam ostatnio raban,bo listonosz sobie jawnie olewał,za każdym razem zostawiał awizo,a ja durna siedziałam w domu i czekałam na paczkę. I teraz grzecznie dzwoni i informuje,że ma przesyłkę :)
Czekam na szara Japan z lnem :D
tylko dzidzius cos protestuje, gdy go w chuste pakuje...
Ja na zielone Flamingi :fire: Nie mogę sie doczekać :mrgreen:
A ja się doczekałam na LL i tylko przydałby się obiekt do motania - zastępczy póki co )))
no i nadszedł ten wyczekiwany dzień... mam nadzieje że nic się nie zmieni i dziś będzie mój MT:rolleyes:
A ja czekam na Katję :high:
ja też czekam:( od 1go i najgorsze, że musze iść na pocztę wyjaśniać...
i kurcze wogóle coś się dzieje ostatnio z pocztą, dziś mi wróciła przesyłka jedna, jedna nadal nie doszła - czekam na dwie paczki z allegro tez już z tydzień temu wysłane:(
mt już w domu:bliss:
teraz czekam na gadziny :ninja:
Iris chyba już w drodze:)
a ja czekam na margotkę i jestem jej strasznie ciekawa :)
nie popędzałam sprzedającej, bo mam w czym nosić :P
ale czekam na swojego.... donau :D
Bo Magdy mi się bardzo spodobał :P
Czekam ma amitole:D